Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Kacp3r

FanTomas

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59933
Login: FanTomas
Nick oskarżonego: Kacp3r
Powód skargi: Podwójne zabranie prawa jazdy, Brak ostrzeżenia
Data zdarzenia: 12.12.2042
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak ,że prowadziłem pojazd (praca Szambiarz) Pojazd zgodnie zaparkowany z regulaminem postawiony na (poboczu) oraz przestrzeganiu zasad ,których wykonywałem. Gracz o nicku Kacpe3r zdołał dać mi karę (zabrania prawa jazdy) bez ostrzeżenia ,gdy ja wszystko dobrze przestrzegałem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: To nie dowód bierzcie dorosłych ludzi na administracje a nie dzieci w wieku (12-16) lat 😉

Uszanowanie!

Za pierwszym razem zostałeś ukarany ponieważ nie wykazywałeś poprawy po warnie którego otrzymałeś 20 minut przed nadaną karą.

Natomiast za drugim razem zostałeś ukarany ponieważ nie wykazywałeś poprawy po poprzedniej karze i dalej stawiałeś pojazd pracy na jezdni blokując ruch drogowy.

A masz na to dowody jakieś ?. Co drugiej osobie dajesz karę bez sensownych argumentów,mało tego nie porozumiewasz się z drugą stroną to na jakiej zasadzie wypłaszasz karę.? Wiec jak jesteś nowy w administracji to bądź uczciwy.

Czekam na dowody .

Cześć,

przejrzałem dowód przesłany przez oskarżonego Supportera, na którym widać, że pojazd pracy blokuje drogę, a na jednym ze screenów widać, że stoisz pod prąd. Otrzymałeś 8 grudnia ostrzeżenie, a po nim zostało zabrane Ci prawo jazdy na 30 minut, dlatego jeżeli tutaj sytuacja się powtórzyła, to członek administracji miał prawo od razu zabrać licencje.

Twój pojazd powinien stać na poboczu, po jednej stronie kołami na chodniku.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.