Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ukashhh

swiezowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Skracałeś, odwalałeś, taranowałeś mnie z kolegą, omijałeś bramki, potem zacząłeś za mną jeździć i mnie śledzić, straszyłeś skargą itd... Prawko ci wlepiłem bo nie wyciągałeś nic z poprzednich ostrzeżeń oraz  zachciało ci się we mnie specjalnie uderzyć i napisałeś, że to moja wina.
Skarga napisana od nadanej kary, wykonywałem swoje obowiązki. Życzę miłego dnia 😉

Skarga nie jest TYLKO i wyłącznie napisana od nadanej kary, jest także za specowanie i bezpodstawne oskarżanie. Czytać trudno? 😛

Do tego nie śledziłem, tylko normalnie jechałem za tobą, bo nudne jest jeżdżenie bez celu po całej mapie, a tak zawsze można jakieś RP odegrać, ale support sztywniak zamiast to zrozumieć to wlepił prawko.
Do tego jakie odwalałem? Gdzie coś odwaliłem? Tylko nie pisz że odwalanie to skracanie i taranowanie, bo to wyszczególniłeś osobno. 🙂

Spectowałem cie po tym, jak wysłałeś na mnie reporta żebym Ci pomógł, po czym straszyłeś mnie skarga za to że afcze, miałem podejrzenia co do twojego omijania bramek, dlatego zacząłem cie spectowac dalej. Oglądając twoja jazdę, widziałem że zaliczałeś słupy, skracales drogi, oraz jeździłeś pod prąd. Później zacząłeś za mną jeździć i we mnie celowo uderzales, dlatego dostales zakaz prowadzenia pojazdów. Mega przyjemność udupianie nowego supporta który wykonuje tylko swoje obowiązki. Życzę miłego dnia i czekam na decyzję RCON. 

Nie wiem od kiedy tak jest, że administracja może oskarżać graczy bez dowodów? Jakiś dowód masz na rzekomą "jazdę pod prąd" i zaliczanie słupów? To że jechałem pod prąd to dlatego, że cię wyprzedzałem, a ty specjalnie ściąłeś na skrzyżowaniu skręt i w ciebie uderzyłem. Dróg nie skracałem, jedynie mogłem ściąć, ale wciąż jechałem nawierzchnią drogi.
Do tego, kiedy celowo w ciebie uderzyłem? Jedynie ty mi robiłeś sprawdzanie hamulców gwałtownie hamując przede mną, i raz poskutkowało to stłuczką.
Także już daj sobie spokój z tym celowym uderzaniem, przynajmniej jakieś dowody podeślij.

Życzę wzajemnie miłego dnia. 

Dowody jednoznacznie nie pokazują, że zostało dokonane nadużycie praw administracji serwera.

Jednak nie zwalnia to administracji z tego, by kary były nakładane jedynie za łamanie regulaminu. Dodanie "śledzenia graczy" do powodu zabrania prawa jazdy nie mieści się w tym, co pokrywa regulamin serwera.
Nie należy oceniać tego, czy przeniesienie przed bramkę było słuszne. Wbicie się w obiekt mógł być inaczej odebrany z punktu widzenia osoby postronnej, zatem sytuacja mogła zostać odebrana dwojako. Gdyby został przedstawiony dowód o opłacie bramki, wówczas można by było zarządzić przeniesienie pojazdu na prawidłowe miejsce.

Bez odpowiednich dowodów trudno osądzić, czy ukashhh dopuścił się nadużyć regulaminu administracji lub serwera.
Podsumowując, ukashhh otrzymuje tym razem ostrzeżenie słowne za nadanie kary oraz warna, których powodem (lub jednym z nich) było "śledzenie".

Dokonałem zwrotu opłaty za bramkę na Twoje konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.