Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kellus

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Login: oliwierbluza1
Nick oskarżonego: @Kellus
Powód skargi: Bezsensowne punkty na forum, ignorowanie łamania regulaminu forum
Data zdarzenia: 08.12.2024
Dowody:

Spoiler

image.png.62496d01f33dd2511a4f0559168dcb09.png 

Opis sytuacji: Przeglądając dział propozycji zauważyłem, że pojawiła się propozycja, która powtarzała się już x razy. Napisałem więc "było" aby podpowiedzieć sprawdzającemu ją administratorowi, że ów wątek się już powtórzył i należy go zamknąć (tutaj przykład). Tymczasem otrzymałem punkty wraz z adnotacją do regulaminu:
$4 Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku. W poście powinny znajdować się jedynie sugestie co do propozycji. Zakazuje się tym samym pisania odpowiedzi wyrażających aprobatę/dezaprobatę (np. "na tak"/"na nie").
Dokładnie ten punkt złamał ów wątek. Co zrobił Kellus? Dał mi punkty i zignorował, że ów wątek łamie regulamin ( Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku). Dlaczego tak zrobił? Nie wiem

Witaj, aby rozjaśnić tobie całość sytuacji pozwolę sobie przytoczyć fragment z podpunktu § 4 regulaminu działu propozycji "W poście powinny znajdować się jedynie sugestie co do propozycji" , tutaj już ten punkt został złamany dlatego otrzymałeś punkty.

Jeżeli chodzi o ignorowanie łamania regulaminu, nie zignorowałem, przeczytaj treść tych obu tematów. Jedyne co łączy te dwa tematy to nazwa, opis jest kompletnie inny.

1. 

2. 

Na przyszłość zalecam wybieranie opcji  "Zgłoszenie" , wybierając tą opcje możesz zgłosić gracza który według ciebie łamie regulamin działu, po jakimś czasie zostanie twoje zgłoszenie rozpatrzone przez administratora działu. 

Punkty zostały nadane poprawnie. Zwróć uwagę, że pisanie "Było" również podbija wątek, nie ma innej funkcji wymienionej w regulaminie.

Obie przytoczone propozycje nie są takie same, nawet nie są podobne - dotyczą czegoś innego.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.