Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Themost

Frodo77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: frodogo2000
Nick oskarżonego: Themost
Powód skargi: Gracz uciekł z miejsca zdarzenia nie poinformował mnie o zapłacie, administrator tak samo nie dał mi warna że mam coś zapłacić tylko odrazu nałożył karę
Data zdarzenia: 8 Grudnia 2024 11:05
Dowody: Prawo jazdy
★ Frodogo77    
Od: 8 Grudnia 2024, 11:05
Do: 8 Grudnia 2024, 23:05
Taran, brak zapłaty (dowód dost. administracji)    ★ Themost    

Opis sytuacji: Wracalem sobie z SF w strone LS na kuriera chlopa nie było widać na mapie ani na minimapie po chwili zaczelo mi cos się wczytywać zatrzymalo mi gre jak już mnie odlagowalo to chlop się zrespil na mapie wyskoczyl spod mapy nie było widać nie miałem jak się spytac z powodu ze gracz już pojadal blokadę na czacie i nie wiedziałem czy w niego walnolem czy nie moim zdaniem ta kara jest nie słusznie nalozona jak bym wiedział ze zrobiłem jakas mu tam szkode to bym zaplacil mu ale nie wiedziałem nie dostałem zadnego warna ze do zaplaty mam takiemu graczowi tyle i tyle zadnej wiadomości nie dostałem tylko od razu prawko ze strzala  

Witam, z tej strony supporter Themost.

Na nagraniu podesłanym przez gracza jest całkiem inna sytuacja - widać Ciebie jak jedziesz i nie wyrabiasz na zakręcie wjeżdżając w niego, nie mając przy tym żadnych lagów. Nawet jeśli u Ciebie był pod mapą to nie uprawnia Cię to do tego, abyś jechał drugim pasem pod prąd. Dodatkowo, uznałem, że ta sytuacja jest na tyle przejrzysta i klarowna, że taki wymiar kary będzie najbardziej sprawiedliwy.

ja ci opisalem dokladnie opis sytuacji dokladnie jak bylo dostalem wtedy laga zblokowalo mi "W" zamiast mi odpuscic a nie bylo zagnego gracza widac z nad przeciwka kiedy laga dostalem po 15/20sec mnie odlagolowalo patrze chlopa lekko wystrzela z mapy  ktory mial juz nalozona kare na czacie kiedy mnie odlagowalo to znow mialem scinki na dobra 1minute i to konkretne scinki byly w takiej sytuacji powinien kazdy z administracji patrzec czy osoba ktora nie posiada muta jakiegos na koncie aktywnego i wtedy podejmowac jakies czynnosci w tamtej sytuacji nie mialem jak sie nawet spytac ja sie staram grac normalnie na serwerze i to jest slabe z twojej strony tak karac osobe ktora nie miala zadnych kar przez 4lata gry z krotkimi przerwami nie dostalem zadnego warna zadnej wiadomosci id i nicku gracza nie zdazylem zauwazyc bo juz gracz zdazyl odjechac 

Ale czego ty nie rozumiesz że ja w tamtym momencie miałem laga odlagowalo się kiedy gracz już odjeżdżał to jak miałem zauważyć nick lub id jak miałem obraz kilometr do tyłu dobry jeszcze gracz był pod mapą to zupełnie nie da się zauważyć nic a i sam przyznałeś że gracz miał nutą to czemu warna mi nie dałeś i mnie nie obchodzi że nie musisz dawać warna w takiej sytuacji jak musisz po otrzymanym warnie jak bym nie zapłacił to ok zpj by było słuszne ale jak nie otrzymałem żadnej wiadomości do zapłaty komuś w przeciągu 20/30minut bo tyle minęło od tamtego zdarzenia a powinien być warn a ja bym wtedy zapłacił bo bym wiedział i by nic nie było  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.