Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na KacperU

Czurny

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Czurny
Nick oskarżonego: KacperU
Powód skargi: Nadużywanie permisji, przeszkadzanie w wykonywaniu pracy, straszenie zabraniem prawka
Data zdarzenia: 01.02.2021
Dowody: 

Spoiler

Opis sytuacji: A więc tak, jak wszyscy wiemy był/jest bunt na spawnie SF, dużo jest tam auto porozwalanych, porzuconych na spawnie jak i poza nim, My jako SARA wjechaliśmy na spawna aby kontynuować pracę lecz gracze nam blokowali przejazd jak i siedzieli nam na lawecie, przyszedł support KacperU i zaczął odliczać abyśmy stamtąd odjechali ale nie mogliśmy, następnie nas wytepał poza spawn i napisał żebyśmy odjechali, po czym próbowałem wjechać drugi raz to napisał że zaraz prawko będzie zabierane, w dodatku pisał że jedynie co tam robiliśmy to staliśmy na środku i blokowaliśmy i nic nie robiliśmy, Na nagraniu dokładnie widać jak to naprawdę było.

Witam.

Staliście i gracze zbierali się na waszą lawetę co widać na nagraniu. Mieliście odjechać ponieważ był strajk i administracja kazała wszystkim się rozjechać i dlatego zostaliście wytepani na drogę bo zbierało się coraz więcej graczy na waszą lawetę i przepychało ją. A co do straszenia prawkiem,staliście tam dłuższa chwile dlatego uznałem to że bierzecie udział w strajku bo po moich odliczeniach nie raczyliście odjechać tylko po wytepaniu was na drogę. Administracje RCON również pisała że auta zostaną wytepane do przecho a nie zabrane na pp więc nie wiem czego tam szukaliście.

PS.Oraz mieliście miejsce na przejazd z prawej strony.

Czekam na administracje RCON.

Miłego dnia.

Jak sam widziałeś próbowałem wycofać się laweta lecz nie mogłem i laweta mi skakała w górę cały czas do póki ty mnie nie wytepałeś, oczywiście sam Rcon napisał żeby się rozjechali bo inaczej będą leciały kicki jak i auta do przecho, jak widziałeś było dużo ludzi a auta były praktycznie wszędzie gdzie my dostawaliśmy wezwania na /112 jak i pisano nam na PW „przyjedziecie auto do zabrania” „potrzebuje naprawkę” poza tym wywieźliśmy już ponad 7 aut gdzie supporci to wiedzieli jak laweta wjeżdża po auto i wyjeżdża, wiec nie wiem dlaczego akurat tobie to przeszkadzało. Będąc na służbie nie widzę żeby iść i strajkować, nieprawdaż? 

Oczywiście to tyle z mojej strony czekam wypowiedz administracji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.