Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BrachoL

Limoncello

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Pako

Nick oskarżonego: BrachoL

Powód skargi: Fałszowanie ofert.

Data zdarzenia: 24/25.01.2021 2:30/3:30

Dowody: Niestety owa transakcja działa się 24 albo 25 stycznia i ostatnie logi jakie posiadam są z 27 stycznia ale Administracja RCon posiada pewnie wszystkie logi także nie będzie problemu.

Opis sytuacji: Po krótce wymieniłem się z BrachoLem moje elegy pft (bez poszerzen kół przód,4x4,licznika,baku150l,lpg,brak zestawu,nitro) za Premiera pft(bez licznika,baku 150,lpg,zestaw,nitro)+dopłata 170k z jego strony. Elegy jest warte około 420/430 tysięcy,wymieniłem się z nim tylko dlatego ze BrachoL napisał ze dostał oferte 260k od nishiego(są na dodatek razem w organizacji,a wtedy nie zwróciłem na to uwagi więc chłopaczki musieli się dogadać) co jest oczywiście bujdą bo próbowałem sprzedać tego premiera przez 4/5 dni i najwyzsze offki jakie dostawałem sa rzędu 140 tysięcy,a nie handluje pojazdami nie potrafiłem ocenić sytuacji ile premier jest warty,zaufałem bracholowi i zostalem oszukany. Kiedy pisałem do nishiego i chcialem mu zaoferować sprzedaż tego premiera to nawet mi nie odpisywał,więc chłopaczki się zgadali i mnie oszukali na kwotę 120k +-,BrachoL jest handlarzem więc wnioskuje że to nie pierwsza taka sytuacja i liczę na zbanowanie gracza bo chłop psuje całkowicie rynek i zarabia duże pieniądze na swoich przekrętachmta-screen_2021-02-01_23-00-17.thumb.png.3883da0177083abcff53003d4d9802ae.png

Witam,Na tamtą chwile z nishim wogole nie grałem,do mojej organizacji dolaczył dokładnie 29 stycznia,2 dni temu Jezeli jest taka mozliwosc to niech sie nishi wypowie i potwierdzi to ze chcial tyle dac droga wolna,dla mnie ta skarga jest calkowicie bez sensu ,Gosciu sam mnie prosiłeś o tą wymiane gdy ci powiedzialem ze nie doplace ci 180k bo to za duzo,podsumowując tuning tego premiera jest wart 250/300k. Dla mnie ta skarga do odrzucenia tyle powiem xd

To jak chce Tyle dać to niech kupi to kupi za 260k,czemu mi w ogóle nie odpisuję na serwerze?Oczywiście ze nishi się może wypowiedzieć i może napisać ze tyle dawał ale każdy może tak napisać,a Twoje tłumaczenie że wtedy nie grałeś z nishim jest równie żałosne jak fakt że nikt mi nie zaoferował powyżej 140k+,a nishi Ci w końcu 260k oferował,jak mi to wytłumaczysz? Ja się czuje oszukany i liczę na banicje dla Ciebie albo dla twojego koleżki.

@Kowal Nic nie rozumiesz.Brachol dał mi informacje że dostał oferte od nishiego 260k za samochód który jest w rzeczywistości 140/150k,Czyli mnie oszukał i za to jest skarga...Na handlu się nie znam i nie wiem ile samochody kosztują dokładnie,rozumiem jakby BrachoL troszkę podkoloryzował i by dopisał ze dostawał offki rzędu 180/185k,ale chłop napisał mi że dostał offke 260k co nie może być prawdą,stąd skarga za fałszowanie ofert,za takie coś jest ban

Podlicz sobie tuning całego premier,i łaczna kwote ile w to wlozyłem.. Sam sie pchałeś na tego premiera jak nie powiem co,dostalem lepsza propozycje niz twoja i ci to napisalem to powiedziales ze zejdziesz do 150 czy tam 160 i sie zgodzilem,dla mnie skarga bez sensowna ,Wiecej tutaj nie mam do dodania,chyba ze @Kowal bedzie prosił o wypowiedz.

@BrachoLNie będę sobie podliczal cen tuningu bo tu nie ma nic do rzeczy,sam dobrze wiesz ile ten premier kosztuje i bardzo dobrze znasz się na handlu więc argumentacja ze premier był warty 260k dlatego że miał tune ma bardzo mało pokrycie na serwerze,możesz mi odpowiedzieć jakim cudem nishi dał Ci offke 260k za tego premiera skoro ja go od paru dni nie dostałem większej offki niż 140k,na dodatek twój kolega mi nie odpisuje XD

3 minuty temu, Pako napisał:

@Kowal Nic nie rozumiesz.Brachol dał mi informacje że dostał oferte od nishiego 260k za samochód który jest w rzeczywistości 140/150k,Czyli mnie oszukał i za to jest skarga...Na handlu się nie znam i nie wiem ile samochody kosztują dokładnie,rozumiem jakby BrachoL troszkę podkoloryzował i by dopisał ze dostawał offki rzędu 180/185k,ale chłop napisał mi że dostał offke 260k co nie może być prawdą,stąd skarga za fałszowanie ofert,za takie coś jest ban

Każdy może wycenić sobie auto, na tyle ile chce, może dostał, może nie - nie wiem tego, ale sam zgodziłeś się na taką, a nie inną transakcję, a teraz próbujesz odzyskać to, co "straciłeś", bo nie potrafisz tego sprzedać. Pojazd jest wart tyle, za ile dasz radę go sprzedać - proste.

@Kowal Kowal jestem szoku że nic do Ciebie nie dochodzi,ja chcę się dowiedzieć skąd pojawiła się offka 260k od nishiego,jeśli to prawda to widzimy się na serwerze w urzędzie i nishi bierze odemnie pojazd za jego oferte,ale wszyscy tu wiemy ze tego nie zrobi bo auto nie jest tyle warte a to będzie jednoznaczne i cała skarga się wyjaśni.

@Kowal A skąd masz takie informacje,ja się męczę tydzień ze sprzedażą już i żadna oferta nie przekracza 140 tysięcy.Pojazd ma całkiem drogie tune ale nie zapominajmy ze tune sie liczy po cenie demontu w samochodach sportowych/wyścigowych, w takich samochodach jak premier tune liczy sie jeszcze duzo mniej. Dlatego skąd offka 260k od nishiego ja się pytam,nishi zapraszam do kupna samochodu za owa kwote,któryś z Was musi kłamać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.