Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <Wujaszek.>

kacperek56

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kacperek56

Nick oskarżonego: Wujaszek.
Powód skargi:  ukaranie bez powodu i nie prawidłowy powud
Data zdarzenia: 16 Listopada 2024, 19:33
Dowody: no dowudu nie ma bo nie ma jak 
Opis sytuacji: no to tak byłem sobie na serwerze jak codzienie po nagrode i jade na spawna i trobnołem ok.3 razy bo gracz kuba812_pala mi troche blokował i nagle dostaełm prawko i powud Nagminne trąbienie, brak reakcji na ostrzeżenia!  a ja zadnych ostrzeżenien nie dostaęłm bo nawet tego w logach nie ma a potem gracz kuba812_pala został zbanowany za Dalsze utrudnianie rozgrywki, brak poprawy mimo poprzednich kar. a potem sie okazało ze wujaszek mnie pomyslił z graczem kuba812_pala i nie chciał mi zdionc kary a sam powód mówi ze miałem ostrzezenia a nie miaęłm czyli odrazu widac ze to błond wujaszka a potem sie okazał ze gracz kuba812_pala miał ostrzezenie a potem kicka bo 2 raz to zrobił a potem mi blokował i trobnołem i nagle prawko dostałę to odrazu widac ze wujaszek sie pomylił a za 4 raz dostał bana i pszesto sie nie dostałem do taxi a bardzo chciałęm sie dostac i czekałęm bardzo długo a za pomyłke jakegoś wujaszka nie moge być złotuwom dzian wujaszek i pozdrawiam 

Witaj drogi graczu, karę otrzymałeś za nagminne trąbienie upomniałem cię abyś tego nie robił, inni gracze również ci to mówili, lecz ty postanowiłeś robić to dalej, więc dostałeś za to kare. To że się nie dostałeś do SATC to nie jest moja sprawa, wybór należał do zarządu Frakcji, a co do twojego kolegi to również był siebie wart za co odpowiedział, wystarczyło napisać apelacje przed zakończeniem kary. Kara minęła ok. 10d temu więc nie wiem po co te nerwy w skardze. Serdecznie pozdrawiam 🙂

witaj drogi wujaszku to jak tam to tylko wytłumacz mi to Nagminne trąbienie, brak reakcji na ostrzeżenia! / za brak reakcji na ostrzeżenia / to gdze miałem te ostrzeżenia i co jeszcze do frakci bo musiałem mniec co najmije 21dni ostatniom kare a jak dałeś mi pszed pszypadek to miałem ok.2dni 

Cześć,

@Wujaszek. - gracz nie otrzymał od Ciebie ostrzeżenia w formie graficznej i formalnej, w związku z czym nie możemy tego zakwalifikować, jako skuteczne ostrzeżenie. Z tego też powodu zostaje to uznane jako błąd. Członek administracji tym razem otrzymuje ostrzeżenie, a kara została zedytowana.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.