Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Arturek*

Nico.tj

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Nico.tj

Nick pracownika: @Arturek*

Powód: Sympatyczny, miły Kierowca, który pora kolejny dowiózł mnie bezpiecznie na ryby. 

Dowody:

mta-screen_2024-11-23_16-37-29.thumb.png.6fb3d5b5fdd33e866cef4f91922d7a99.pngmta-screen_2024-11-23_16-39-23.thumb.png.fd1c950040fdfd4151714da541975041.pngmta-screen_2024-11-23_16-39-58.thumb.png.54680b8467449257e80d3349d1bbfd78.png

Opis sytuacji: Jak co sobotę chciałem wybrać się na rybki. Wiadomo miałem w planach wypić co nie co, więc wezwałem Taxi. Los tak chciał, że na trafiłem na jednego z lepszych Kierowców w waszej flocie, Pana Artura. Bardzo miły, sympatyczny Kierowca, z którym miałem już przyjemność jechać. Już wtedy napisałem na niego pochwałę, lecz przez moje nie dopatrzenie została odrzucona. Jestem jednak tego zdania, że owa pochwała jak najbardziej mu się należy. Panie Arturze, chciałem Panu serdecznie podziękować, za ten przejazd, który przez Pana dobre towarzystwo zleciał mi w mgnieniu oka. Pozdrawiam Pana serdecznie! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.