Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na piti

Asnyk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: HondaNajlepsza
Nick oskarżonego: piti
Powód skargi: Wyrzucenie za ogłoszenia
Data zdarzenia: 01.02.2021
Dowody: [2021-02-01 00:05:54] [Output] : Gracz HondaNajlepsza zostaĹ‚ wyrzucony z serwera przez piti, powĂłd: ogloszenia na /g
Opis sytuacji: Myślę że nie odpowiednio wybrał karę, ogólnie zagadałem się i dwa razy napisałem na /g że kupie 300pp rozumiem nie można, moja wina lecz myślę że nie zasługuje na kicka, bardziej na jakieś ostrzeżenie czy też muta, tak się składa że akurat jechałem sweeperem i straciłem wszystko co nazbierałem, nie zależy mi na tym co straciłem bo to tylko gra ale też stracony czas, zależy mi bardziej na tym aby lepiej wybierał kary następnym razem.

No też nie chce się uniewinniać bo zawiniłem ale w tamtym momencie wolałbym dostać mute, masz racje jako supporter masz prawo do wmierzania kar ale też mógłbyś chociaż tak z czystej życzliwości sprawdzić co robi gracz i też może ostrzec pierw przed kickiem, może następnym inaczej będziesz patrzył na takie sytuacje i dasz ostrzeżenie lub mute skoro wszystko się dzieje na czacie. Każdy może się pomylić, moim zdaniem administracja nie jest tylko od karania a też by umilić i ułatwić graczom rozgrywke, pozdrawiam

11 godzin temu, HondaNajlepsza napisał:

No też nie chce się uniewinniać bo zawiniłem ale w tamtym momencie wolałbym dostać mute, masz racje jako supporter masz prawo do wmierzania kar ale też mógłbyś chociaż tak z czystej życzliwości sprawdzić co robi gracz i też może ostrzec pierw przed kickiem, może następnym inaczej będziesz patrzył na takie sytuacje i dasz ostrzeżenie lub mute skoro wszystko się dzieje na czacie. Każdy może się pomylić, moim zdaniem administracja nie jest tylko od karania a też by umilić i ułatwić graczom rozgrywke, pozdrawiam

Z tym, że to nie Ty wybierasz sobie karę którą dostaniesz. Po kicku już na pewno zapamiętasz, że istnieje coś zwanego chatem ogłoszeń. Poza tym: 

§ 7

Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

No nie wybieram kary jaką dostane masz racje, tylko trzeba też czasem pomyśleć skoro łamie regulamin chatu to chyba powinieniem dostać muta a nie kicka, widzę że nie mam się co prosić o żadne przyznanie się do błędu, po prostu nauczę się na błędach i najlepiej nic nie będę robić na serwerze bo jeszcze nie daj boże w kogoś autem uderze i dostane muta za taranowanie od ciebie bo przecież to ty wybierasz sobie kare 🤔

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.