Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza SztywnyKazik.

8Kubini8

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, 8Kubini8 napisał:

UID: 87687

Login: 8Kubini8

Nick Oskarżonego: SztywnyKazik.

Powód Skargi: Utrudnianie gry

Data zdarzenia: 01.11.2024

Dowody: 

Opis sytuacji: Zarabiając na kosiarkach uczepił się mnie jak rzep psiego ogona gracz z nickiem SztywnyKazik. Nadmiernie przeszkadzal mi w zarabianiu pieniędzy wjeżdzając we mnie kosiarką oraz blokując możliwość wejscia do niej

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.fd70ad8c2a4d106a0120508adb60c69b.pngD

Siema chciałbym się odnieść na temat jakiegos łba który pierwszy mnie potrącił przez co umarłem na kosiarkach, powiem jeszcze gracz który został ostatnio odanowym przez @Mixsusam nie napisał apelacji tylko ktoś mu ją pisał więc niech się nie wychyla bo się tylko pogrąży radzę skasować apelacje dzięki narazie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.