Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DanieLLoSsS

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @DanieLLoSsS
Powód skargi: Oszustwo na tune sultana.
Data zdarzenia: 25.01.2020
Dowody: macie logi z 25.01.2020 kolo 13 godziny bodajze. (nie mam dostepu do tak starych logow)
Opis sytuacji: Kupilem sultana, od gracza przed sprzedaza gracz pisal ze nie ma baku wykrywacza i nitra do ft. Licze na zwrot gotowki 24k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @DanieLLooSsS

Skarge wystawiam za gracza @nestixx

Witam, gracz @nestixx kupił ode mnie tego sultana, nawet dałem mu klucze żeby nim pojeździł. Taki doświadczony gracz i nie widzi że auto nie posiada poszerzeń? Tyle na niego patrzyłeś nawet o to nie spytałeś, a teraz nagle macie do mnie problem?  StuntHere kolejny doświadczony gracz kupiłeś od niego auto i również nie widziałeś że auto nie ma poszerzeń ani nie spytałeś? A teraz nagle pieniądze ode mnie chcecie ?  Pozdrawiam cieplutko czekam na wypowiedź administracji.

Nie interesuje mnie to że kupiłeś od niego cheetaha i Ci nie powiedział, że brakuję poszerzeń. Nie poinformowałeś mnie przy sprzedaży o braku tuningu w pojeździe, więc domagam się o zwrot pieniędzy 😉 Do FT zaliczają sie poszerzenia, więc no / nesti

Spoiler

image.png.e8e8b8f20bd8ef027954030246adfbd9.png
StunterHere - Ja nie kupilem tego auta przeczytaj skargę do końca 🙂

Dopiero po pięciu dniach znalazł się problem, ciekawe. Jest to tuning, który jest widoczny i skoro gracz nawet nie zapytał o to i nie zauważył tym bardziej że nim jechał, nie uważam żeby to była moja wina. Jeśli kupie auto i gracz napisze full vizu i zobaczę że brakuje mu wlotów na dach na przykład to się pytam gdzie są wloty, czy po pięciu dniach piszę skargę ? Nie mam więcej do dodania. 

Tak, po 5 dniach, ponieważ dziś gdy stunter chciał kupić sultana ode mnie, poinformował mnie iż ten pojazd nie ma poszerzeń, z czego ja się zdziwiłem bo myślałem że on je posiada, nigdy nie miałem okazji zobaczyć poszerzeń w sultanie / nesti
Zrzut_ekranu_2021-01-30_183751.png

2 minuty temu, afrino napisał:

Daniel,po prostu cofnij transakcje i odkup od niego pojazd za ta samą kwotę która mu ją sprzedałeś,bo chłop próbuję teraz wyłudzić sos od Ciebie.

W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.

1 minutę temu, DanieLLooSsS napisał:

Zdaje sobie sprawę że to jest wyłudzenie dlatego liczę na administracje. 

Czekam na odpowiedź administracji, nie będę się z tobą kłócił 🙂 / nesti

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.