Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Wrzesień'24

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

oa7gHMw.png

5V20MaL.png

Witajcie! Wrzesień już za nami. Nastąpiło wiele ważnych zmian we frakcjach (szczególnie w SAPD) oraz w biznesach (Project News i Marquee Outdoor Media). Znajdziecie w niej między innymi: aktualizacje z ostatniego miesiąca, zmiany we frakcjach i biznesach, czy też sylwetkę gracza.

IMDzF0a.png.654636c5c765700a787b6111847cdfbe.png

14.09.2024

Moderatorka @.Nati zostaje zawieszona na okres 3 dni z powodu wpłynięcia słusznej skargi.

Supporter @vertii zostaje zawieszony na okres 3 dni z powodu wpłynięcia słusznej skargi.

21.09.2024

Supporterka @xiaolinka przechodzi na urlop, który potrwa do 04.10.2024r

27.09.2024

Supporter @ShibaMan20 powraca w szeregi administracji serwera.

30.09.2024

Administrator @reezen opuszcza szeregi administracji serwera w wyniku osobistej decyzji.

Administrator @Emciok powraca w szeregi administracji serwera.
Moderator @slever powraca w szeregi administracji serwera.

YUwuo1G.png.51b50fe986c83e7579000eb8006d375f.png

San Andreas Police Department

01.09.2024
Captain II
 @buju otrzymuje awans na stopień Major, tym samym zasila szeregi Command Staff.

10.09.2024
Chief of Police
 @gravees rezygnuje z posady lidera frakcji na własne życzenie.
Assistant Chief of Police @kepuszek zostaje awansowany na stopień Chief of Police, tym samym obejmuje on posadę lidera frakcji. 

18.09.2024
Deputy Chief
 @CzouGu zostaje awansowany na stopień Assistant Chief of Police, tym samym zostaje zastępcą lidera Frakcji.

27.09.2024
Commander
 @Szakal_ otrzymuje awans na stopień Deputy Chief, tym samym zasila szeregi Executive Staff.

San Andreas Medical Department

01.09.2024
Z przyjemnością informuję, iż Ordinator @Barson.bec oraz @AroN. pomyślnie przechodzą okres próbny.

San Andreas Fire Department

10.09.2024
@emploi otrzymuje awans ze stopnia Captain na stopień Training Officer wstępując tym samym do przedziału Department Leaders.

San Andreas Transport Corporation

09.09.2024
Kierownik @copka
 odchodzi z frakcji na własne życzenie, w podziękowaniu za wkład, zostaje umieszczony na liście zasłużonych.

San Andreas Road Assistance

18.09.2024
Brygadzista @AGO_Miki przechodzi 31-dniowy okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym członkiem Zarządu frakcji.

Redakcja Project News

12.09.2024
@xanny obejmuje stanowisko Chief. Życzymy powodzenia w nowej roli!

13.09.2024
Chief 
@Rafaal odchodzi z biznesu na własne życzenie, tym samym zostaje wpisany na listę Zasłużonych za zasługi podczas jego kadencji.
Supervisor  @worsaac przechodzi swój okres próbny z wynikiem pozytywnym i zostaje na stale w szeregach Zarządu!(zaległe)

Marquee Outdoor media

22.09.2024
Dnia 22.09.2024 awansowany na stopień Vice-Dyrektor zostaje: @mowmififi.

W imieniu całej Redakcji Prasowej Project News składamy serdeczne gratulacje nowym członkom oraz liderom frakcji i biznesów.

4zqDwqt.png.867950efc2a00cd43cceab5fd210c74f.png

09.09.2024

- Pojazd Solair otrzymał odświeżony wygląd:
(Autor modelu: @OSTRYYY)

Spoiler

solair_stock.gif

- Pojazd Solair otrzymał nowe warianty:

Spoiler

solair_extra.gif

- Pojazd Solair otrzymał nowy bodykit:
Solair Custom- dostępny od 22 poziomu Rajdowca (46,000$)

Spoiler

solair_custom.gif

- Pojazd Merit otrzymał odświeżony wygląd:
(Autor modelu: @Kolec)

Spoiler

merit_stock.gif

- Pojazd Merit otrzymał nowe warianty:

Spoiler

merit_extra.gif

- Pojazd Merit otrzymał nowe bodykity:
Merit Prestige - dostępny od 32 poziomu Rajdowca (56,000$)

Spoiler

merit_prestige.gif

Merit Sport - dostępny od 44 poziomu Rajdowca (86,000$)

Spoiler

merit_sport.gif

- Pojazd Elegant otrzymał odświeżony wygląd:
(Autor modelu: @OSTRYYY)

Spoiler

elegant_stock.gif

- Pojazd Elegant otrzymał nowe warianty:

Spoiler

elegant_extra.gif

- Pojazd Elegant otrzymał nowy bodykit:
Elegant Custom- dostępny od 40 poziomu Rajdowca (68,000$)

Spoiler

elegant_custom.gif

pRmZ150.png.8196d44e99b1dea45c128b4eebea9624.png
Na imię ma Kacper, w grze można spotkać go pod nickiem @Bandura.. Ma 19 lat. Pochodzi z województwa łódzkiego, a dokładnie z miejscowości Radomsko. Na co dzień zajmuje się w dalszym ciągu szkołą, spędzaniem czasu ze znajomymi i chodzeniem na siłownie. Jego zainteresowaniami są między innymi służby mundurowe. Planuje w przyszłości wstąpić do policji. Interesuje się również ratownictwem medycznym i chciałby w niedługim czasie zdać egzamin na Kurs Pierwszej Pomocy. Poza tym w jakimś stopniu siłownia i jakaś tam wyczynowa i szybka jazda. Na serwer ProjectRPG dołączył 17 października 2020, na chwilę obecną ma przegranych blisko 1020 godzin. Jest członkiem frakcji San Andreas Medical Department i piastuje w niej rangę EMT I. Od nie dawna jest także jednym z członków zarządu biznesu Posorants Group. Jego największym serwerowym marzeniem jest otrzymanie nowości do biznesu, jak i na serwerze, które były obiecane i dalej są wyczekiwane... Redakcja Prasowa Project News życzy spełnienia tego marzenia, a także powodzenia w życiu prywatnym.

IQQa6UW.png

X - @xHamster | R - @Roczki

X: Przedstaw się naszym czytelnikom.
R: Mam na imię Patryk, mam 24 lata pochodzę z województwa lubelskiego i interesuję się motoryzacją. Na co dzień pracuję w firmie kurierskiej jako magazynier i kurier. Po pracy lubię spotykać się ze znajomymi albo spędzać czas przy komputerze.

X: Przejdźmy szybko do MTA. Skąd dowiedziałeś się o istnieniu takiej platformy oraz kiedy rozpocząłeś swoją przygodę z nią?
R: O platformie MTA dowiedziałem się, mając 14 lat, kiedy uczęszczałem do drugiej klasy gimnazjum. To koledzy z klasy pokazali mi, co i jak na niej działa.

X: Odpowiedz o swojej przygodzie z MTA. Jaki był twój pierwszy serwer, na którym grałeś?
R: Zaczynałem swoją przygodę z MTA na serwerze Play Your Life, co wspominam najlepiej. Później przeszedłem na It's Your World, serwer, który zapoczątkował historię serwerów typu "pseudol" na MTA. Spędziłem tam około 2 lata, a później wróciłem na Pylife i grałem tam aż do jego zamknięcia. Po tym rozpocząłem swoją przygodę na ProjectRPG.

X: Pozostańmy już przy naszym serwerze. Jak wyglądały twoje początki na nim?
R: Przygodę na serwerze rozpoczynałem sam, ucząc się wszystkiego na własną rękę. Pierwszą pracą, jaką podjąłem, był magazynier, aby uzbierać na swoje pierwsze auto, którym był Picador. Auto to mam po dziś dzień. Pamiętam, jaki byłem zszokowany jego maksymalną prędkością, bo kupiłem je jeszcze w czasach, kiedy prędkości maksymalne aut były wyższe. Gdy kupiłem już auto, jeździłem i poznawałem serwer coraz bardziej.

X: Znajdujesz się w administracji na randze Supporter. Po ilu rekrutacjach dostałeś się wreszcie na to stanowisko oraz jaka była twoja reakcja po otrzymaniu powiadomienia o tym, że dostałeś się do ekipy serwera?
R: Nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć, ile razy próbowałem, ale myślę, że było to około 6 podejść. Gdy zobaczyłem swój nick w wynikach rekrutacji, byłem bardzo podekscytowany.

X: Czy praca w administracji to trudna praca?
R: Początki bywają trudne, bo czasem ciężko się odnaleźć w nowych obowiązkach. Teraz gdy już jest się jakiś czas na tym stanowisku, to nie jest to bardzo trudne, ale na pewno trzeba mieć dużo cierpliwości w niektórych sytuacjach.

X: Jesteś obecnie w organizacji Fama Et Gloria. Opowiedz coś o niej.
R: Fama Et Gloria to organizacja z historią sięgającą czasów Play Your Life. Była i jest przeznaczona dla zgranej paczki znajomych z serwera. Na ProjectRPG powstała w podobnym stylu – tworzymy ekipę znajomych zarówno z Pylife, jak i nowych przyjaciół z ProjectRPG. Nie rekrutujemy ludzi jak inne organizacje. Rekrutacja odbywa się poprzez ankietę na naszym organizacyjnym Discordzie, gdzie każdy członek organizacji może zagłosować za lub przeciw nowemu kandydatowi. Oferujemy świetną atmosferę, wsparcie oraz możliwość gry w zgranym gronie. Jeśli chcesz dołączyć, musisz najpierw dobrze poznać naszą ekipę!

X: Nie ma cię w żadnej frakcji oraz w żadnym biznesie. Planujesz to zmienić w przyszłości? Ewentualnie gdzie chciałbyś pójść do frakcji oraz biznesu?
R: Planuje iść do Frakcji San Andreas Police Depatrment, a co do biznesu w najbliższym czasie nie planuję do żadnego dołączać.

X: To wszystko, dziękuję za wywiad do gazetki "Co w trawie piszczy". Trzymaj się!

PsOGj7T.png.79c812b1e2b028ec9b765673b846a1fa.png

2tkWkC4.png
g7iGCG4.png
IcSW6ze.png

lWt9zDH.png.3a3649721edaabf71ead958963cc102a.png
Najlepszy Supporter: @czeslawmuwi (38 głosów)
Najlepszy Moderator: @Suzannee (38 głosów)
Najlepszy Administrator: @mowmififi (25 głosów)
Najlepszy Administrator RCON: @Zebra (79 głosów)
Najlepsza frakcja: San Andreas Road Assistance (63 głosy)
Najlepszy biznes: ProjectFM (88 głosów)
Najlepsza organizacja: La Cosa Nostra (12 głosów)
Najbardziej pomocny gracz serwera: @Euzebiusz (5 głosów)
Najlepsza praca na serwerze: Kurier (58 głosów)
Najlepszy tuner: @Euzebiusz (72 głosy)
Największy odwalacz: @MLLC^PaToReQ_BDF (6 głosów)
Najbogatszy gracz: @Testosteron (6 głosów)
Najlepszy lider frakcji:  @Braian11 (62 głosy)
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy (68 głosów)

8eybfgF.png

Realizacja: Junior Journalist @oliwierbluza1

Wywiad z członkiem ekipy: Supervisor @xHamster
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: Supervisor @worsaac
1. miejsca plebiscytu: Chief @xanny
Zmiany w administracji: Senior Reporter @Blahwe_z

Serwerowe aktualizacje: Senior Reporter @Klaudinho7
Ankieta: Senior Reporter @WAF3L
Sylwetka gracza: Supervisor @xHamster 

Edytowane przez xHamster
  • Super 20

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.