Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza gracek_placek

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kruczektoziomal

Nick oskarżonego: gracek_placek

Data: Był to 2, 3 lub 4 styczeń

Dowód: (kolega logował się na moje konto i pisał z kupcem)3C277104-BD54-447A-A4C3-3AB0214871FD.thumb.jpeg.838a7b5ff2d31fe04d2bf1fcb11671d0.jpegC2F1DF5C-DED6-4EC3-8ABE-808B8204724E.thumb.jpeg.6c90709bb4e57eeedd6458f31d9e6e0d.jpeg

Sprawa wygląda tak że jakoś 4 tygodnie temu sprzedałem auto na 2 raty po 40k, miałem dostac pieniądze po 2 dniach. Niestety dzien pozniej siadl mi dysk w komputerze na ktorym mialem windowsa i dowody ze mialem dostac 2 rate za auto. Kolega pisal z kupcem auta po czym on napisal cos w stylu ze nie splaci bo juz nie chce tego auta. Czy z takimi dowodami jestem w stanie odzyskac moje pieniadze? 

Pozdrawiam

Przegrane godziny gracza: - Czas online: 20h 32m

1. Gracz, który chce zaciągnąć pożyczkę/kupić własność na raty u innego gracza musi posiadać spędzone przynajmniej 75 godzin na serwerze.
Poinformuj gracza, by założył konto na forum

Czas 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.