Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na @WhiteTiger

RysieK.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rysiek.
Nick oskarżonego: @WhiteTiger
Powód skargi: Nie poinformowanie o czymś czego nie można zrobić.
Data zdarzenia: 28.01 | ok. 18:10
Dowody: LOCAL RysieKK [UID: 3709]: Dam 1k za kosiare!
Opis sytuacji: Napisałem sobie dla żartów że kupie kosiarke, bo nie było żadnej wolnej, poczekałem chwile i kosiarki się zwolniły ja już uzbierałem pełen kosz chciałem go oddać i dostałem kicka od WhiteTigera za próbe kupna kosiarki. Wydaje mi się że pierw powinieneś ostrzec mnie na warnie że nie próbuj kupić kosiarki, a nie dawać kicka, przez to straciłem 84$ za kosz proszę mi to zwrócić.

Spoiler

image.png.068102175e2c6f05512290952caf24b6.png

Dowód na poinformowanie:

Spoiler

image.png.6e9cd1c4fccd460df1f6df2858320e22.png

Nie musiałem Cię informować na temat czy można czy nie.  Dostałeś słusznego kicka za to. Żarty żartami przez co musisz ponieść konsekwencje za swoje czyny. 

Jeżeli, aż tak boli Cię strata 84$ mogę Ci to zwrócić, lecz nie powinienem tego robić, gdyż to tylko i wyłącznie Twoja wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.