Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na k0niex, nestixx

Ksiecina

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ksiecina
Nick oskarżonego: k0niex, nestixx
Powód skargi: CBK, wyzwiska
Data zdarzenia: 27.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/T3OTlPb
Opis sytuacji: Gracz o nicku k0niex został zbanowany za bugowanie po czym wstawił status w którym jak się domyślam miał na celu pożegnać się, napisałem mu na początku ''spoko elo'' a co się działo dalej można zobaczyć na screenach, potem zawołał swojego kolegę który również mnie wyzywał oraz był toksyczny. Myślę, że oby dwoje gracze to typowi odwalacze oraz toksyczni gracze dla których nie ma miejsca na serwerze. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/gGAspMF

Więc od początku, gracz koniex (mój kolega) wystawił status na forum, po jego zbanowaniu, ja postanowiłem się kulturalnie wypowiadać, i zaczęliśmy toczyć konwersację. Ale przyszedł taki "atencjusz" jak ksiecina, i wciął się w rozmowę naszą, pisząc prowokacje w stronę koniexa "najpierw tą legendą trzeba być" my się zdenerwowaliśmy i napisaliśmy co myśleliśmy, siema XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.