Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Skopson

Kentaro420

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 93222
Login: Kentaro420
Nick oskarżonego: Skopson
Powód skargi: Jazda pod prąd, próba wyłudzenia zapłaty za uszkodzenie auta, brak kultury na czacie i chamstwo.
Data zdarzenia:  01.09.2024
Dowody: Dowód załączam w postaci filmiku
Opis sytuacji:Jechałem sobie z sf do LS ładnie moim prawym pasem jadac zgodnie z prawostronnym kierunkiem jazdy jaki na serwerze obowiązuje, w pewnym momencie załadował mi się pojazd który jechał pod prąd z naprzeciwka moim pasem, no to żeby już nie chamowac to zjechałem na mój lewy pas i jego prawy żeby go wyminąć, ładnie został wyminiety lecz po chwili ten pirat drogowy zaczął wypisywać na czacie żebym żegnał się z prawkiem, że uszkodziłem mu auto i że leci z jego strony skarga na mnie. Pech dla pirata drogowego że miałem live przez co posiadam nagranie na którym widać że w momencie gdy widać jego pojazd jedzie po moim pasie i wymusza na mnie czołówkę lub zmianę pasa na lewy.  Również na czacie był brak kultury z jego strony i chamstwo gdyż zaczął się wykłucać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Dowód w postaci SS

Screenshot_2024-09-01-13-54-39-326_com.discord.jpg

Nie rozumiem, po co pisać skardze, skoro oboje doszliśmy do tego, że to był d-sync, bo jak już pisałem ci na g ty byleś na moim pasie, a ja na twoim, po uderzeniu we mnie zrobiłeś salto teplo cię i pojechałeś dalej.
Z resztą sam mnie za to wczoraj przeprosiłeś, a na następny dzień piszesz skargę.

Po 1 za nic cię nie przeprosiłem i nie przeproszę Po 2 ty odrazu wyskoczyłes że mam się żegnać z prawkiem, jak pisali ci że był to d sync to ty nadal stałeś uparcie przy swoim. Do jakich wniosków później doszedles to mnie nie interesuje. Gdybys zwyczajnie napisał to byśmy załatwili to między sobą. Jeśli z twojej strony padlo że leci skarga i mam się żegnać z prawkiem to dlaczego ja nie mogę zrobić tak samo.

Dodaje godzinę żeby administracja mogła sprawdzić czat w logach jak wyglądała rozmowa - 01.09.2024 godzina 02:03

Z tego co widzę nie doszło tutaj do styczności, aczkolwiek @Skopson ostrzegam Ciebie abyś jeździł rozważniej i nie pod prąd. Jeśli został uszkodzony pojazd oskarżonego to tylko i wyłącznie przez desynchro, nawet jeśli nie byłoby to winą desynchro to wina i tak leżałaby po stronie oskarżonego.

Skargę uważam za rozwiązaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.