Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RiKi

Arecky

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pencel
Nick oskarżonego: RiKi
Powód skargi: Bezpodstawne zamykanie apelacji bez podania powodu.
Data zdarzenia: 25.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/g9rolhH
Opis sytuacji: Dostałem mute za CBK, a nawet gracza nie obraziłem, ale mniejsza o to. Chodzi o fakt, iż szanowny Pan @RiKi nie potrafi podać powodu, na podstawie którego odrzucił apelacje, co według mnie jest kompletną amatorką. Zamknięcie wątku i przeniesienie go do archiwum nie jest rozwiązaniem problemu.

Ciężko Ci to napisać pod ww. wątkiem, pomijając już fakt, że raczej powinno to należeć do Twoich obowiązków. No dobrze, ale skoro chciałeś przenieść wypowiedzi odnośnie apelacji tutaj to skorzystam z okazji i zapytam ponownie, bo odpowiedzi na pytanie nie uzyskałem - gdzie w owej konwersacji z graczem Soszkq jest CBK?

Tak się składa, że potrafię rozwinąć ten skrót, a po drugie to poprosiłem o wskazanie tego w konwersacji. Jeżeli powiedziałeś A to powiedz też B. Nadałeś kare, a nie potrafisz mi uzasadnić na jakiej podstawie. Moim zdaniem nie uraziłem gracza ani nie zwyzywałem go. Napisz w końcu jedną sensowną odpowiedź, a nie uciekasz od swoich obowiązków.

A o tym Ci tylko przypomnę.

14 minut temu, Pencel napisał:

Zamknięcie wątku i przeniesienie go do archiwum nie jest rozwiązaniem problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.