Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Mako

maciek2115polska

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Th3rror
Nick oskarżonego: Mako @Mako
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: 22.01.2021
Dowody: sss.png.cabd4c608dcf1f54739bfa005d50a412.png
Opis sytuacji:  Sprzedawałem Admirala 2.9 Pb i  tam jaki tune. Zgłosił się do mnie gracz o nicku Mako. Powiedział, że aktualnie ma ok. 20k oraz drugie 20k , które pożyczył kolegom i oddadzą je w przeciągu max 3 dni. Auto było wystawione za 70k wiec zaproponował raty, zgodziłem się, ale gracz spłacił tylko jedną ratę, która była przy wymianie za auto. Wciągu 2 dni po tym gracz nie spłacił żadnej raty a dziennie miał dawać 10k . Oczekuje, aby gracz oddał auto lub całą kwote.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: sssssss.png.b0fd02082037dd15170afeabb66f67a4.png @Miniekafafafa.png.a4451edb1a47aca15cebb69d8b3ca6ec.png

ssdad.png

Regulamin pożyczek i rat

1. Gracz, który chce zaciągnąć pożyczkę/kupić własność na raty u innego gracza musi posiadać spędzone przynajmniej 75 godzin na serwerze.

Witam, jak brałem admirała byłem nowym graczem w dodatku nie miałem 75h a ni nie mam teraz przegrane 75h, w dodatku nawet nie wiedziałem za bardzo jakie są zarobki bo kolega dał mi pare groszy na start oraz miałem trochę pieniędzy ze sprzedawanie premium bo kupiłem se za psc na start na forum

1 godzinę temu, Th3rror napisał:

No powiem tak. Gdy brałeś auto na raty nie przeszkadzało Ci to, a nawet o tym nie wspomniałeś. Moim zdaniem jest to próba dorobienia się na mojej nieuwadze poprzez to, że przez to mogę zostać ukarany a rzecz w tym przypadku auto zostanie na jego koncie , bez spłaty rat.

2 minuty temu, Th3rror napisał:

Po pierwsze mam niecałe 150h ,a po drugie każdy gracz musi znać regulamin. A i jakbyś nie chciał tego wykorzystać to oddał byś po prostu auto a nie szukasz pomocy w regulaminie, bo ci zabrało pieniędzy.

150h nie całe tak ? Pisałeś mi na /pm że masz ponad 200h , właśnie każdy gracz musi znać regulamin to dlaczego piszesz że wykorzystuje cie z twojej nie wiedzy ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.