Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Wniosek o pochwałę dla pracownika frakcji - Arturek*

Mixsu

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Mixsu22
Nick pracownika: Arturek*
Powód: Wspaniała jazda do wyznaczonego przeze mnie celu.
Dowody: 

Opis sytuacji: Chciałbym wyrazić swoje ogromne uznanie dla taksówkarza Arturka* za wyjątkowe doświadczenie, które miałem podczas mojej ostatniej podróży jego taksówką. Jazda była nie tylko niezwykle komfortowa i bezpieczna, ale również pełna ciepłej atmosfery, którą Arturek* stworzył dzięki swojemu przyjaznemu i profesjonalnemu podejściu. Jego umiejętności prowadzenia pojazdu są godne pochwały, a jego znajomość trasy sprawiła, że dotarłem do celu szybko i bez najmniejszych problemów. Dziękuję, Arturek*, za cudownie spędzony czas i wspaniałą obsługę! Na pewno będę polecać Twoje usługi każdemu, kto szuka niezawodnego i przyjaznego taksówkarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.