Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xiaolinka

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY^
Nick oskarżonego: xiaolinka
Powód skargi: Niekompetentne nadawanie kar, brak reakcji na to co sie do tej osoby pisze, nadawanie kar na hop siup pomimo odgrywania akcji role play, niekompetentna osoba na stanowisku supportera.
Data zdarzenia: 11.07.2024
Dowody: Wydaje mi się że z logów serwerowych można wiele wskórać, nie napisałem nic złego ani nic co dawałoby ów oskarżonej powód do kary wyciszenia, a reszta była pisana do akcji role play z graczem @.Wonski
Opis sytuacji: Witam! Dnia dzisiejszego chciałem pewnego gracza uratować od mandatu 6 tyś i zabrać go sultanem organizacji.. aczkolwiek fp postanowił wezwać supportera/ke chociaz nie uwazam ze to kobieta @xiaolinka, po warnie chcialem odjechac i napisalem ze nie moge bo mam problem z silnikiem, nadmienie że nie pisałem nic niekulturalnego co może potwierdzić sam @.Wonski z tego względu iż z nim odgrywałem akcje wymiany rozrządu w sultanie.. koleżance na roli supportera sie to chyba nie spodobało i postanowił/a mi dać mute nawet nie wiem z jakiej racji i dlaczego na 14 dni? Ja rozumiem że koleżanka ma swoje wymysły i skonsultowała to z reezenem czy mixsu ale bez też bez jaj, aczkolwiek nie było nic tam wulgarnego... PILNOWAŁEM SIE I WIEM CO PISALEM RÓWNIEŻ WE WIADOMOŚCI PONIŻEJ MOGE PODAĆ LOGI. Tyle ode mnie Ps podlizywanie sie emotkami jest troche meh 😉

Ps CZEKAM na działanie przez @Sky, @Volenir'a lub @Zebra'e bo banan jest niekompetentny i wszystkie skargi odrzuca jak zawsze. 

Witam, z mojej i fp strony twoja akcja rp wyglądała na blokowanie i utrudnienie pracy frakcji. Odgrywane roleplay nie powinno utrudniać rozgrywki innym graczom. Myślę, że odgrywanie rp przed radiolką, blokując jej przy tym przejazd nie jest do tego odpowiednim miejscem. Proszę administrację RCON o sprawdzenie, o której godzinie przyjęłam reporta i od jakiego czasu MikeY^ odgrywał rp. Kare dostałeś za prowokacje. Nadana kara jest tak długa, ponieważ wczoraj skończył Ci się 7-dniowy mute, a kary są skalowane. Proszę administrację RCON o przejrzenie logów MikeY^ od 2024-07-11 01:44:19. Za te prowokacje została nadana przeze mnie kara. W treści późniejszych reportów pisałeś, że masz wszystko nagrane. Proszę więc o przedstawienie tego nagrania. Myślę, że dział skarg na administrację nie jest miejscem do kwestionowania mojej płci, jak i miejscem umieszczania tego typu postscriptum. Pozdrawiam 🤗

Teraz, xiaolinka napisał:

Witam, z mojej i fp strony twoja akcja rp wyglądała na blokowanie i utrudnienie pracy frakcji. Odgrywane roleplay nie powinno utrudniać rozgrywki innym graczom. Myślę, że odgrywanie rp przed radiolką, blokując jej przy tym przejazd nie jest do tego odpowiednim miejscem. Proszę administrację RCON o sprawdzenie, o której godzinie przyjęłam reporta i od jakiego czasu MikeY^ odgrywał rp. Kare dostałeś za prowokacje. Nadana kara jest tak długa, ponieważ wczoraj skończył Ci się 7-dniowy mute, a kary są skalowane. Proszę administrację RCON o przejrzenie logów MikeY^ od 2024-07-11 01:44:19. Za te prowokacje została nadana przeze mnie kara. W treści późniejszych reportów pisałeś, że masz wszystko nagrane. Proszę więc o przedstawienie tego nagrania. Myślę, że dział skarg na administrację nie jest miejscem do kwestionowania mojej płci, jak i miejscem umieszczania tego typu postscriptum. Pozdrawiam 🤗

Blokowanie i Utrudnianie akcji RP mogło wiązać się z karą zabrania prawda jazdy. A nie kary Wyciszenia. 

Kara nie jest klarowna co do rzekomych "Prowokacji" bo nic tam nie było z prowokacji a to że pisze do Ciebie czy Bebeka czy Polishqa że jest przydupasem raczej obracają to w żarty tylko ty masz wiecznie problem co by do ciebie nie napisać.

Kara została nadana niestosownie w związku z czym będę działał dalej odnośnie wydalenia ciebie z posady Supportera bo do tej rangi sie nie nadajesz. 

Oczywiście mam wszystko nagrane/ze screenshotowane, zostanie to przedstawione jeśli Sky, Zebra, Volenir o to poproszą. Nie mam obowiązku przedstawiać Ci dowodów które posiadam 🙂

Tu jeszcze 2 dowody od 2 innych osób udowadniające że koleżanka/kolega nie nadaje sie na to stanowisko.

XD1.png

XD2.png

A i tak swoją drogą, gdyby  ta skarga nie była słuszna to nie przybyło by mi 10 reputacji na forum. Pozdrawiam!

Myśle że tymi screenami jak i samą odpowiedzią wyjaśniłem to i owo. Jak będzie potrzeba logów z MTA to chętnie podeśle!

Cytat

Witam! Dnia dzisiejszego chciałem pewnego gracza uratować od mandatu 6 tyś i zabrać go sultanem organizacji.. aczkolwiek fp postanowił wezwać supportera/ke chociaz nie uwazam ze to kobieta @xiaolinka

Twoje zamiary i jazda czy pomoc w pościgu nie mają się w żaden sposób do otrzymanych kar. Funkcjonariusz SAPD poprosił o pomoc Supporterkę, która mu jej udzieliła (Najlepszym rozwiązaniem bylo jednak pozostawienie tego w gestii SAPD, które również ma możliwość używania ŚPB w celu pacyfikacji utrudniających osób). Twoje wątpliwości co do płci Supporterki mogą zostać rozwiane choćby na audycjach radiowych, które prowadzi, a tego typu sugestie potraktuje jako brak kultury i zostajesz za nie ukarany punktami na forum.

Cytat

po warnie chcialem odjechac i napisalem ze nie moge bo mam problem z silnikiem, nadmienie że nie pisałem nic niekulturalnego co może potwierdzić sam @.Wonski z tego względu iż z nim odgrywałem akcje wymiany rozrządu w sultanie.. 

Wszystko widać w logach i potwierdzanie przez kogoś nie ma większego znaczenia. Skoro chciałeś odjechać to powinieneś się był zastosować do polecenia wydanego przez Administrację serwera. Twój stan pojazdu pozwalał na kontynuowanie jazdy i mogliście przenieść sobie akcję RP w inne miejsce. Co do braku niekulturalnych wiadomości - muszę się z Tobą zgodzić.

Cytat

koleżance na roli supportera sie to chyba nie spodobało i postanowił/a mi dać mute nawet nie wiem z jakiej racji i dlaczego na 14 dni? Ja rozumiem że koleżanka ma swoje wymysły i skonsultowała to z reezenem czy mixsu ale bez też bez jaj, aczkolwiek nie było nic tam wulgarnego... PILNOWAŁEM SIE I WIEM CO PISALEM RÓWNIEŻ WE WIADOMOŚCI PONIŻEJ MOGE PODAĆ LOGI. Tyle ode mnie

Trzeba przyznać że określenie kogoś "Przydupasem" nie jest zbyt miłe i taktowne, jednakże w mojej ocenie nie jest to powód do nadania kary mute. Konsultacja z tego co się dowiedziałem dotyczyła skalowania kary, nie samej podstawy do jej nadania i skalowanie było poprawne.

Cytat

Ps CZEKAM na działanie przez @Sky, @Volenir'a lub @Zebra'e bo banan jest niekompetentny i wszystkie skargi odrzuca jak zawsze. 

Dowody na moją niekompetencje możesz i miałeś zawsze możliwość przedstawić w skardze na mnie. Dotąd nie potrafiłeś tego zrobić mimo wielu gróźb, zatem nie uważam za zasadne tego typu wypowiedzi. Niestety ale nie masz możliwości decydowania kto będzie sprawdzał napisaną przez Ciebie skargę.

Cytat

Kara została nadana niestosownie w związku z czym będę działał dalej odnośnie wydalenia ciebie z posady Supportera bo do tej rangi sie nie nadajesz. 

Całe szczęście Ty nie oceniasz kto się nadaje na posadę Supportera, a kto nie. Radzę powstrzymać się od publicznej oceny tego typu.

Cytat

A i tak swoją drogą, gdyby  ta skarga nie była słuszna to nie przybyło by mi 10 reputacji na forum. Pozdrawiam!

Myśle że tymi screenami jak i samą odpowiedzią wyjaśniłem to i owo. Jak będzie potrzeba logów z MTA to chętnie podeśle!

Chciałbym zauważyć że 10 reakcji "Haha" nie za bardzo świadczy o słuszności skargi. Dodatkowo jak już zamazujesz nicki osób z wiadomości na Discordzie to zamazuj też na dole napis "Napisz na @Polisheq". Dopiero wtedy nie będzie wiadomo kto wysłał tego typu wiadomość.

Reasumując i przechodząc do konkluzji rozwiązania skargi - Kara została nadana niesłusznie i tym samym zostaje zdjęta i anulowana. Supporterka zostaje ukarana minusem, natomiast piszący skargę punktami za brak kultury i godzące w Supporterkę stwierdzenia. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.