Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na administratora

Phantom.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: @Slizzer

Nick oskarżonego: @copka

Powód skargi: dal mi kilka podczas RP

Data zdarzenia: 7.07.2024

Dowody: na dole jest ss @Majfek.exemoże potwierdzic bo był osobą poszkodowaną

Opis sytuacji: byłem bratem osoby poszkodowanej czyli @Majfek.exe i mieliśmy plan na takie RP 2 w 1 czyli dwa RP w jednym ale pan Moderator @copkastwierdził że przeszkadzam i mnie z tego RP wywalił w postaci kicka z serwera. Na dole jest ss jak poszkodowana osoba czyli @Majfek.exe pisze do pana @copkaże jestem bratem jego i biorę udział w tym RP

@caesarekpoprawione

image.png

Hej, wracając do tamtej sprawy rozpatrywałem raporta od pracownika frakcji w którym stwierdzono, że przeszkadzasz w akcji. Twoim obowiązkiem jako gracz jest stosowanie się do poleceń osób z administracji, które są wydawane na przykład przez ostrzeżenie tak jak to miało miejsce w twoim przypadku. Nie chciałeś się zastosować do mojego polecenia również na chacie prywatnym cię poinformowałem, żebyś się oddalił w miejsce gdzie nie będziesz sprawiał kłopotów. W międzyczasie wyżej wymieniony pracownik poinformował mnie, że przeszkadzasz. Przez twoje zachowanie oraz informacjom zdobytym od pracownika frakcji które uznałem za bardziej wiarygodne od twojego wytłumaczenia, musiałem zastosować wobec ciebie karę w postaci wyrzucenia z serwera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.