Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na amiczek22

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY^
Nick oskarżonego: amiczek22
Powód skargi: Nierozsądne nadawanie kar, faworyzacja.
Data zdarzenia: 02.07.2024
Dowody: wstawie screeny (Ps wystarczy spojrzeć również logi, nie pisałem totalnie nic obraźliwego)     Screen numer 1: https://imgur.com/yvnPSJ8    Screen nr 2: https://imgur.com/IxoP2Wy

Opis sytuacji: Witam, dnia dzisiejszego 02.07 miała miejsce nieprzyjemna sytuacja ze strony oskarżonego z tego względu że graczowi Ponczek zadałem pytanie czy woli na tłusty czwartek zjeść pączka z Dziurką czy bez Dziurki. Na samym początku gracz ewidentnie nie czytał ze zrozumieniem a zaś na drugim początku uznał to za rzekomą "prowokacje". Uważam że nie było tam prowokacji z tego względu iż zadałem normalne i klarowne pytanie.. Widocznie "urażonemu" graczowi sie to nie spodobalo albo ba, pomścił on swojego kolege który dostał kare wyciszenia za cbk. Supporter nie wiem czy wie co to jest PROWOKACJA czy nie wie aczkolwiek pragne zaznaczyć że było to pytanie, nie stwierdziłem nic po lub w zapytaniu tylko grzecznie zapytałem tak jak w postaci Pana @Bebek czy chociażby Pana @Lezothus. Uważam że Supporter popełnił błąd nadając mi karę wyciszenia na okres 12 godzin z tego względu że nie ma tam nic obraźliwego, nie ma tam nic twierdzącego tylko poprostu jest to zadaniem pytania na dany temat. Liczę na iż ów Supporter zostanie ukarany w związku z tym iż niepoprawnie nadał kare a na hop siup. Nierozsądnie ją nadał mówiąc zwięźle i na temat. 

Witam, 

Nie widzę tu żadnej faworyzacji, dostałeś mute ze względu na wcześniejszego warna za prowokacje, który miał miejsce 30 czerwca. A mute dostałeś dokładniej za to:

G> MikeY^: PonczeeK Sklej leb
G> MikeY^: bo mnie irytujesz
G> MikeY^: PonczeeK z dziurką czy bez wolisz na tłusty czwartek?

Nic więcej nie mam do dodania, sprawę oddaje Administracji RCON.

Teraz, amiczek22 napisał:

Witam, 

Nie widzę tu żadnej faworyzacji, dostałeś mute ze względu na wcześniejszego warna za prowokacje, który miał miejsce 30 czerwca. A mute dostałeś dokładniej za to:

G> MikeY^: PonczeeK Sklej leb
G> MikeY^: bo mnie irytujesz
G> MikeY^: PonczeeK z dziurką czy bez wolisz na tłusty czwartek?

Nic więcej nie mam do dodania, sprawę oddaje Administracji RCON.

Ja mam tu wiele do zarzucenia..

Polecam spojrzeć kolego złoty nie pytaj czemu złoty we wszystkie logi nie tylko moje. Ale tak między innym "Sklej łeb" nie jest słowem wulgarnym i było to przeszło jakąś ponad godzine temu XD więc nie wiem po co to w ogóle wyciągasz tak między bogiem a prawdą.

Co do irytacji, chyba jakbyś wyciągnął logi również jego to by sie wyjaśniło czy nie? Poważny Ty człowieku jesteś? Sądzę że albo za dużo wypiłeś albo cie nosi bo nikt normalny nie wyciąga logów tylko jednej osoby a dwóch.

A ja tu widze faworyzacje i co? i pstro, twój kolega wysłał reporta a ty go przyjąłeś i nadałeś kare wyciszenia więc troche XD 

Co do muta z 30 czerwca, nie powinno cie to interesować kolego drogi, to co miałem w tamtym czasie to było w tamtym czasie a nie w czasie teraźniejszym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.