Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Weteranem Bebek

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

r2GbMOi.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Junior Pressman @Jacob.gg z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiejszym gościem, który zgodził się na wywiad, będzie serwerowy weteran @Bebek. Także bez przedłużania życzę miłego czytania.
LKZ38Vt.png

J: @Jacob.gg | B: @Bebek

J: Witam, z tej strony Junior Pressman @Jacob.gg z Redakcji Prasowej Project News! Czy masz ochotę odpowiedzieć na kilka pytań?
B: No hej Jacob.gg! No pewnie możesz zadać, akurat mam wolną chwilę.

J: Dobrze, to na sam początek przedstaw się i opowiedz o sobie kilka zdań.
BCześć, jestem Przemek mam 25 level w realnym świecie. Niedawno zakończyłem swoją przygodę w Holandii i wróciłem do Polski. Na razie odpoczywam sobie i staram się nadrobić czas z ziomkami, za którymi masę czasu tęskniłem, wychodzimy na wspólne treningi, robimy grill u mnie na działeczce co weekend i ogólnie wspominamy dzieciństwo, do którego bym chciał powrócić.

J: Bardzo interesujące! Na serwerze jesteś graczem z UID 17, można nawet powiedzieć, że jesteś weteranem! Czy opowiesz nam, jak to wszystko wyglądało na początku? Czy cieszysz z tak niskiego UID konta?
B: Weteranem hmm... no można by tak rzec! Serwer jak serwer pierwsze kroki stawiaj z błędami, bo wiadomo, nic nigdy idealne nie będzie. No Skyex pochwalił się nam na poprzednim serwerze swoim, że nie długo startuje nowy serwer i że ma nową ekipę. Było kilka prac takich jak magazyn, drwal, grzybiarz, kosiarki i max level na nich to był 3. Wtedy szybciej się wbijało poziom i ogólnie cała gromadka się znała, bo było mniej graczy. Czy ciesze się ? Tak miałem więcej czasu do uzbierania fajnych autek do zabaw itp. Jeden z nielicznych z najniższym UID wciąż aktywny.

J: Czy miałeś okazję dołączyć do jakiejś frakcji? Jeśli tak to do jakiej?
BTak, z początku dołączyłem do frakcji SATC, za czasów Lidera @Turbo, a później dołączyłem do frakcji SAPD za czasów @ukashhh, wspaniały człowiek i Lider.

J: Wspomniałeś, iż jako gracz z takim UID Miałeś szansę dorobić się dobrych aut, i jeśli mogę zapytać, ile z nich nadal posiadasz w kolekcji od tamtego czasu? Czy może poszły one na sprzedaż, czy może jednak je przechowałeś?
BTak, miałem mnóstwo pojazdów z początku same na ID. A moim pierwszym pojazdem był Perennial ID 3 wspaniały pojazd dla 4 osób. Ze starego zestawienia pojazdów pozostała mi tylko piękna Yosemite ID 17 ten sam co mój, chociaż gdybym pomyślał wcześniej, bym wziął inny pojazd jakiś nieco lepszy najlepiej 4-osobowy.

J: Czy jest jakaś rzecz na serwerze, która Ci się najbardziej podoba?
BW sumie... Chyba wszystko mi się podoba. Chociaż parę rzeczy bym zmienił, gdybym miał możliwość.

J: Dobrze, odejdźmy od MTA. Czy grasz w inne gry?
BTak, gram w inne gry między innymi jest to Phasmophobia gra związana z duchami. Gram też od czasu do czasu w Rocket League albo Euro Truck Simulator 2. A tak to oglądam coś głównie na netflix, jeżeli mam dość gier.

J: Posiadasz konkretne marzenie. które chciałbyś. aby się spełniło?
BChciałbym powrócić do formy, która posiadałem między rokiem 2019-2022 ze street workout'u, do którego niedawno powróciłem, bo miałem wtedy najlepszą motywację i chęci. Na czas wyjazdu do Holandii miałem przerwę i troszku żałuje..

J: Bardzo dziękuje Ci za przeprowadzony wywiad. Na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
B: Tak, chciałbym pozdrowić @Arizona, @WikoPiko, @Sky kumpla, no i Redakcję Project News.
ACwsmII.png

J: Psy czy koty? 
B: Koty.

J: Lato czy zima?
B: Lato.

J: Audi czy BMW?
B: BMW.

J: Komputer czy laptop?
B: Laptop.

J: Słone czy słodkie?
B: Słodkie.

J: Filmy czy książki?
B: Filmy.
AUVKk2o.png

pEGmgRJ.gif

iuFEmy2.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału, mam nadzieję, że całość Wam się spodobała. Życzę miłego dnia!

YS1ikn5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
junior.png.16fbe85a1e9e4f875123b13bacecb0e1.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.