Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kurierzyna, Piterek7803.

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 498
Login: MikeY^
Nick oskarżonego: Kurierzyna, Piterek7803
Powód skargi: Całkowity brak kultury, Prowokacje, Brak kultury.
Data zdarzenia:  22.06.2024
Dowody: Screeny.
Opis sytuacji: Witam, z racji iż postanowiłem sobie wbić po godzinie 22 na serwer napotkałem 2 prowokujących graczy, co ciekawe, od godziny 22giej do godziny 2giej ponad nadal prowokują z tej racji iż nie ma administracji na duty i czują sie bezkarni... załączam screenshoty a w zasadzie urywki...  Gracz @MisFazii widział jak i wypowiadał się nt ich wypowiedzi na czacie globalbym co wówczas może potwierdzić cały przebieg zdarzeń.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/jXilc0Y

SS02.png

SS03.png

SS04.png

SS05.png

ja nie wiem, wszystkie te teksty są wzięte z memów, a my przez całą rozmowe sie smialismy, nie wiem czemu ktos kto nie ma za grosz poczucia humoru od razu musi pisac skargi, wieloktrotnie przeprosilismy za to, że postacie jak i teksty z memów uraziły kogoś z gry

i szkoda, że nie dales calej rozmowy, bo sam odpowiadałeś zaczepiając nas, skarga nie ma praktycznie sensu 

Teraz, kurierzyna napisał:

ja nie wiem, wszystkie te teksty są wzięte z memów, a my przez całą rozmowe sie smialismy, nie wiem czemu ktos kto nie ma za grosz poczucia humoru od razu musi pisac skargi, wieloktrotnie przeprosilismy za to, że postacie jak i teksty z memów uraziły kogoś z gry

Dokładnie, wszystkie głupoty są wzięte z różnych filmików, seriali i poprostu robiliśmy sobie głupie żarty, a zakompleksiony najwidoczniej kolega odebrał to bardzo personalnie, zwłaszcza, że oboje przeprosiliśmy, odpowiedział, że nie obchodzą go nasze przeprosiny.

8 minut temu, piterek7803 napisał:

Skąd wnioskujesz, że to było personalne? Jak dla mnie to masz kija w końcówce odcinka pokarmowego, a pisaniem skarg chcesz robić ludziom na złość i pod górkę, zważając na to, że czujesz się tak dorosły, bo przecież jesteś z rocznika 99... Żałosne 

Gdyby to nie było personalne w twoje kwestii wypowiedzi to chyba byś nie pisał takich rzeczy 🤣

9 minut temu, kurierzyna napisał:

i szkoda, że nie dales calej rozmowy, bo sam odpowiadałeś zaczepiając nas, skarga nie ma praktycznie sensu 

Wszystkie teksty są wzięte z memów? XDD moge jak najbardziej tu dać screeny z całej rozmowy XD!

7 minut temu, piterek7803 napisał:

Dokładnie, wszystkie głupoty są wzięte z różnych filmików, seriali i poprostu robiliśmy sobie głupie żarty, a zakompleksiony najwidoczniej kolega odebrał to bardzo personalnie, zwłaszcza, że oboje przeprosiliśmy, odpowiedział, że nie obchodzą go nasze przeprosiny.

Mówisz głupoty z filmików? XDDDDDDD, Jakby bardziej interesuje mnie to dlaczego moją osobe obrażaliście w momencie nie pisania nic do was a bardziej do @Lesiuu czy @MisFazii. Troche śmieszne sie wydaje to co piszecie. 

Czekam na wypowiedź @MisFazii bo on widział co robicie i w jakim celu 🙂

9 minut temu, kurierzyna napisał:

a i plus jeszcze dodam, że nie wszystko co jest pisane na czacie globalnym jest pisane akurat w strone tutaj jak widać "poszkodwanego" 

Co widać na ostatnim ss Mikeya, że teksty nawet nie są kierowane w jego strone, więc po co ta skarga? nie wiem

Jakbyś sie jeszcze kolego nauczył pisać... Ów słowa uważam za obraze w moim kierunku.

Potwierdzam całe zajście koledzy chyba troszkę popili bo nie zastopowali jak to już szło w złym kierunku rozumiem że nabijanie się z starszych to jest do teraz trend ale wiadomo szacunek mimo wszystko trzeba mieć do drugiej osoby wiem że to śmieszki były ale w pewnym momencie sprawa obróciła się w takim toku że zostało rzucane mięso w kierunku innych udzielających się na czacie.

Godzinę temu, piterek7803 napisał:

Skąd wnioskujesz, że to było personalne? Jak dla mnie to masz kija w końcówce odcinka pokarmowego, a pisaniem skarg chcesz robić ludziom na złość i pod górkę, zważając na to, że czujesz się tak dorosły, bo przecież jesteś z rocznika 99... Żałosne 

Btw misiu kolorowy, sama twoja początkowa wypowiedź aż do środka ma wiele doczynienia.

Godzinę temu, kurierzyna napisał:

a i plus jeszcze dodam, że nie wszystko co jest pisane na czacie globalnym jest pisane akurat w strone tutaj jak widać "poszkodwanego" 

Co widać na ostatnim ss Mikeya, że teksty nawet nie są kierowane w jego strone, więc po co ta skarga? nie wiem

Nadal jest to całkowym brakiem kultury wobec osób postronnych czyt osób udzielających się na czacie globalnym...

Skarga jest po to byście nauczyli sie wyrażać do kogokolwiek z szacunkiem. Myśle że ode mnie to tyle. 

9 godzin temu, MisFazii napisał:

Potwierdzam całe zajście koledzy chyba troszkę popili bo nie zastopowali jak to już szło w złym kierunku rozumiem że nabijanie się z starszych to jest do teraz trend ale wiadomo szacunek mimo wszystko trzeba mieć do drugiej osoby wiem że to śmieszki były ale w pewnym momencie sprawa obróciła się w takim toku że zostało rzucane mięso w kierunku innych udzielających się na czacie.

w takim razie dodaj ss gdzie zaczynamy obrazac inncyh, bo wiem ze takiej sytuacji nie bylo oraz nikogo nie obrazalismy, pisze po raz drugi ze wszystkie teksty jakie sa na ss, sa po prostu memami ze szkolnej 17 czyt. konon major jan łos, oraz z kapitana bomby, to ze kolego poczul sie zle z tymi memami to juz nic nie poradze. teraz poprosze ss z rozmowy gdzie zaczynami "wyzywac" innych graczy 😄

9 godzin temu, MikeY^ napisał:

Jakbyś sie jeszcze kolego nauczył pisać... Ów słowa uważam za obraze w moim kierunku.

to jest po prostu żałośne, te teksty z ostatniego ss nie były kierowanie w Żadnego gracza, cytowaliśmy tekst z kapitana bomby "legenda o snieznym kockodanie"
to jest po prostu już zalosne, robisz z igly widły i w całym szukasz problemu na skale swiatowa, przez takich jak ty nie można się nawet pośmiac bo od razu skragami rzucasz na lewo i prawo, próbując luj wie co tym osiagnac

ja jako nowy gracz, nie miałem pojęcia, że na takim serwerze trzeba trzymac grobowe poczucie humoru i nic nie pisać bo jakiś gracz poczuje sie urażony, nawet nie wiem co mam napisać, czekam na ss z wyzwiskami innych graczy i na werdykt administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.