Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Jugol

ScarTastic

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ScarTastic
Nick pracownika: Jugol
Powód: Przyjemna i zabwna jazda (więcej info w opisie)
Dowody: 
mta-screen_2024-06-12_17-19-37.thumb.png.17598a4e72ed98ff75bd109ab3a9fa2d.pngmta-screen_2024-06-12_17-20-35.thumb.png.100340e325a5c9911775f7e5cb6b5476.png
Opis sytuacji:

Szanowny Panie Szefie,

Chciałbym podzielić się z Panem wyjątkową przygodą, która spotkała mnie podczas podróży z Waszym kierowcą, Panem Jugolem. To była prawdziwa podróż życia – zupełnie jak w najlepszych komediach!

Jugol nie tylko dowiózł mnie na miejsce na czas, ale uczynił to w takim stylu, że przez cały dzień nie mogłem przestać się śmiać. Ma talent do opowiadania dowcipów, którym nie dorównuje nawet najlepszy kabareciarz! Prawdopodobnie wie więcej o historii miasta niż przewodnik turystyczny, a jego opowieści sprawiają, że nawet najnudniejsza trasa nabiera kolorów.

Kiedy na drodze pojawił się niespodziewany korek, Jugol bez mrugnięcia okiem wybrał alternatywną trasę, która, jak się później okazało, była pełna urokliwych zakamarków miasta. Wydaje mi się, że byłbym gotów zapłacić dodatkowo za tę wyjątkową wycieczkę krajoznawczą!

Nie mogę również nie wspomnieć o jego niesamowitych umiejętnościach prowadzenia auta. Jugol potrafi manewrować w miejskim ruchu jak prawdziwy rajdowiec, a jednocześnie sprawiać, że pasażer czuje się bezpiecznie i komfortowo.

Podsumowując, Jugol to prawdziwy skarb Waszej firmy! Dzięki niemu moja podróż była nie tylko szybka i sprawna, ale przede wszystkim pełna śmiechu i pozytywnej energii. Gdyby każdy kierowca był taki jak Jugol, życie codzienne byłoby o wiele przyjemniejsze.

Z wyrazami wdzięczności i uznania,

𝓢𝓬𝓪𝓻𝓣𝓪𝓼𝓽𝓲𝓬

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.