Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z wejsciem na serwer

Klocuchan

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj mam problem z wejsciem na serwer, po zaczeciu lączenia sie z serwerem i zaczeciu ladowania sie plikow cofa mnie do wyboru serwerow i znowu zaczyna laczyc, po pelnym zaladowaniu sie zasobow i wczytaniu menu logowania dostaje crasha. Problem na innych serwerach nie wystepuje, reinstall mta i gta sa nic niedal. Zalezy mi na wmiare szybkiej naprawie tego gdyz mam do oddania pozyczke ktorej termin sie niedlugo konczy. 

5 godzin temu, Klocuchan napisał:

Od wczoraj mam problem z wejsciem na serwer, po zaczeciu lączenia sie z serwerem i zaczeciu ladowania sie plikow cofa mnie do wyboru serwerow i znowu zaczyna laczyc, po pelnym zaladowaniu sie zasobow i wczytaniu menu logowania dostaje crasha. Problem na innych serwerach nie wystepuje, reinstall mta i gta sa nic niedal. Zalezy mi na wmiare szybkiej naprawie tego gdyz mam do oddania pozyczke ktorej termin sie niedlugo konczy. 

mam to samo, wczoraj działało wieczorem normalnie a teraz chciałem wejść i się nie da. Co zrobić? może zostało coś wgrane na serwer co powoduje te crashe

38 minut temu, peWNTuwoey napisał:

mam to samo, wczoraj działało wieczorem normalnie a teraz chciałem wejść i się nie da. Co zrobić? może zostało coś wgrane na serwer co powoduje te crashe

mi crashowalo bo mialem podmienione txt niektore, jak wrzucilem czyste gta sa to po tym rc normalnie wbija

ja wątpie, że to przez nasze podmianki itp mam ten setup od 8 lat i nigdy nie crashowalo, mysle ze albo jakas niedopracowana aktualizacja mta lub jakis model / textura na serwerze ktora powoduje blad lub jest niedopracowana. W końcu nie tylko ja i ty pewnie mamy ten sam bląd w tym samym czasie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.