Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal_

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY^
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: Nie kompetentne zachowanie, brak poszanowania rangi, brak odpowiedzi na wysyłane "Zgłoszenia".
Data zdarzenia: 20.05.24/21.05.24
Dowody: Jak najbardziej tu wstawiam z tej racji iż ów Administrator sie poczuwa... - https://imgur.com/L7Gqmpp ------ https://imgur.com/tEl8YjH ------ https://imgur.com/mOkj1sU
Opis sytuacji: Witam! Dnia wczorajszego tj 20.05.2024r z pewnym graczem wszedłem w konflikt po wysłaniu BINDA związanego z DONEJTEM... Po godzinie 24 TJ 21.05.2024 wbił "administrator" szakal i nadał mute'y aczkolwiek... napisałem dosłownie 4/5 reportów by wyjaśnił mi on za co zostałem ukarany... Nie wyjaśnił, pomimo wysłania sporej ilości reportów nadal nie otrzymałem odpowiedzi mimo iż powinienem... ów administrator ma totalnie w dupie to co sie pisze w reporcie i działa tylko w kwestiach które są mu słuszne na randze  by dojść do awansu, nie przeczyta ich bo mu sie "NIE CHCE" tak wyczytałem z reportów... Napisałem ich dużo po nadanej karze aczkolwiek po tych reportach zlał mnie ciepłym moczem na co wówczas są dowody w postaci screenshotów. Liczę na to że ów osoba oskarżona zostanie ukarana, a nie że skarga zostanie odrzucona... Ów osoba zawiniła... Nie posiadam tylko screenshotów w tej kwesti.. będzie potrzeba i czas to i materiał tutaj wrzuce dla mnie to nie probem..

4 minuty temu, MikeY^ napisał:

napisałem dosłownie 4/5 reportów by wyjaśnił mi on za co zostałem ukarany...

Nie pisałeś takich raportów, więc nie wiem po co kłamiesz bo i tak wszystko jest w logach 😉 
Zapytałeś tylko o kwestie, którą przedstawiłeś na ss'ach. A co do tego masz to jasno określone w regulaminie działu wystarczy spojrzeć na podpięty temat, tak samo jest w każdym dziale.

Nie wiem po co tyle zmyślasz, ale już nie wnikam.

Wszystko z mojej strony zostało wyjaśnione. Możesz iść już spać, ja też będę szedł. Dobranoc 

Teraz, Szakal_ napisał:

Nie pisałeś takich raportów, więc nie wiem po co kłamiesz bo i tak wszystko jest w logach 😉 
Zapytałeś tylko o kwestie, którą przedstawiłeś na ss'ach. A co do tego masz to jasno określone w regulaminie działu wystarczy spojrzeć na podpięty temat, tak samo jest w każdym dziale.

Nie wiem po co tyle zmyślasz, ale już nie wnikam.

Wszystko z mojej strony zostało wyjaśnione. Możesz iść już spać, ja też będę szedł. Dobranoc 

Wszystko kolego mój złoty jest w reportach, na nic nie odpowiedziałeś mimo iż zadałem wielokrotnie pytania no ale tak "WEDLUG CIEBIE NIC NIE BYLO" Rcon zweryfikuje 🙂 

Ja zmyślam? Ty człowieczku myślisz że pomimo stażu od początków serwera piąłbym się na Ciebie? No nie, Nie odpowiedziałeś mi na żadne zgłoszenie, mimo wysyłania reportów.. Ba! nawet nadałeś ostrzeżenie, Ty myślisz że jesteś anonimowy? No jednak Nie. 

Tyle ode mnie...

W każdym razie moge dać LOGI od wbicia na serwer po jego wyjście po twojej nadanej karze. Niczego nie mam zamiaru zatajać. 

Nie wiem jak w twoim przypadku aczkolwiek kwalifikuje sie to na więcej niż działanie pana Banana99

Żaden z reportów wysłanych przez oskarżającego nie był pytaniem o powód dla którego został ukarany, lecz o ilość czasu na sprawdzenie apelacji przez administrację. Wiadomość ta jest dostępna w przypiętym temacie na forum w dziale apelacji i myślę że gracz z tak dużym stażem powinien posiadać tę wiedzę. Administrator postąpił słusznie i nie widzę w jego działaniach jego winy. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.