Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na xanny

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: xanny
Powód skargi: brak ukarania innych graczy, faworyzacja innych graczy, niesłuszna kara
Data zdarzenia: dzisiaj okolice 13:30 - 14:30
Dowody: Logi z podanych godzin.
Opis sytuacji: Dziś gracz @koxbax_ wysłał binda dotyczącego gracza kacpeox, inni zaczeli go wysyłać i każdy miał z tego beke, kacpeox wysłał najprawdopodobniej reporta a tylko ja z @koxbax_ zostaliśmy ukarani, nie zgadzam się z tą karą głównie dlatego że już długo nie miałem żadnej kary oraz nie odwalałem, jest to czysta faworyzacja według mnie poprostu jest to śmieszne, nie miałem kary już prawie miesiąc i nie miałem z tego co pamiętam żadnego ostrzeżenia z czego co mógł supporter skorzystać, sama kara jest bez sensu według mnie nie można było zastosować ostrzeżenia? Jakbyś nadał ostrzeżenie to bym przestał to wysyłać lub cokolwiek, nie trzeba mutować, wystarczy nadać ostrzeżenie i bym napewno przestał, gracze jak wysyłali to nie ingerowałeś tylko akurat do mnie i koxbaxa? mamy dużo kar, tego nie zaprzeczę, lecz inni co wysyłali to nie dostali nic.

Lista graczy którzy wysyłali binda i nie zostali ukarani:
1. zbroja102

2. renifer1235
3. shvky

4. MiNoMaTV

Witam,

Dostałem zgłoszenie, więc je zrealizowałem. Ukarany zostałeś ze względu za prowokację bindami na 30 minut, kare miałeś ostatnią w połowie kwietnia, natomiast stosunkowo niedawno otrzymałeś warna, do którego ma wgląd administracja, stąd też zostałeś ukarany. Dosłownie za to samo został ukarany gracz z nickiem @koxbax_. Co do gracza @shvkydostał ostrzeżenie ze względu na to, iż nie był karany. Co do reszty, to nie wiem, kto tam pisał, to samo, bo nie śledzę czatu globalnego, a reaguję na zgłoszenia, które do mnie przychodzą. Nie widzę z mojej strony żadnej "faworyzacji", a posługuję się zwykłym schematem nadawania kar. Tyle z mojej strony, prosiłbym zaprzestania siania fermentu na mój temat o treści tego, że "faworyzuję" graczy, bo nie życzę sobie tego i ani trochę nie utożsamiam się z tym stwierdzeniem.

Teraz, xanny napisał:

Witam,

Dostałem zgłoszenie, więc je zrealizowałem. Ukarany zostałeś ze względu za prowokację bindami na 30 minut, kare miałeś ostatnią w połowie kwietnia, natomiast stosunkowo niedawno otrzymałeś warna, do którego ma wgląd administracja, stąd też zostałeś ukarany. 

Warn dotyczący kultury od @reezen ? tego ostatniego pamiętam. warna od prowokacji troche już z tego co pamiętam nie miałem, od kąd mam zakład z @Mixsunajbardziej jak moge staram się unikać JAKICHKOLWIEK konfliktów z jakimkolwiek graczem tego serwera, od kąd pamiętam starałem się nie odwalać 22 kwietnia rozpocząłem zakład i dobrze szło, kara nie jest słuszna według mnie ze względu na to iż nie miałem warna dotyczącego prowokacji tylko braku kultury, hamuje  swój język jak tylko z kimś rozmawiam.

10 minut temu, xanny napisał:

Nie widzę z mojej strony żadnej "faworyzacji", a posługuję się zwykłym schematem nadawania kar. Tyle z mojej strony, prosiłbym zaprzestania siania fermentu na mój temat o treści tego że "faworyzuję" graczy, bo nie życzę sobie tego i ani trochę nie utożsamiam się z tym stwierdzeniem.

Jest to moja "teoria" i nikt nie powie ci raczej tego w twarz oprócz mnie, jeśli ktoś ci to wypomni w twarz lub w jakiejkolwiek konwersacji to przepraszam, nie chce ci narobić nic co może ci zepsuć reputację, chodzi mi tu bardziej o kare i brak ukarania graczy którzy wysyłali tego binda również.

5 minut temu, AxoBlue napisał:

Warn dotyczący kultury od @reezen ? tego ostatniego pamiętam. warna od prowokacji troche już z tego co pamiętam nie miałem, od kąd mam zakład z @Mixsunajbardziej jak moge staram się unikać JAKICHKOLWIEK konfliktów z jakimkolwiek graczem tego serwera, od kąd pamiętam starałem się nie odwalać 22 kwietnia rozpocząłem zakład i dobrze szło, kara nie jest słuszna według mnie ze względu na to iż nie miałem warna dotyczącego prowokacji tylko braku kultury, hamuje  swój język jak tylko z kimś rozmawiam.

No to nie wyszedł ten zakład, kara nadana słusznie.

6 minut temu, AxoBlue napisał:

Jest to moja "teoria" i nikt nie powie ci raczej tego w twarz oprócz mnie, jeśli ktoś ci to wypomni w twarz lub w jakiejkolwiek konwersacji to przepraszam, nie chce ci narobić nic co może ci zepsuć reputację, chodzi mi tu bardziej o kare i brak ukarania graczy którzy wysyłali tego binda również.

To zachowaj swoje "teorie" dla siebie, bo insynuowałeś wprost że faworyzuję graczy.

Więcej się wypowiadać w tej skardze nie będę, bo nie ma najmniejszego sensu, wytłumaczyłem wszystko i czekam na wypowiedź ARCON.

11 minut temu, xanny napisał:

No to nie wyszedł ten zakład, kara nadana słusznie.

Chodzi mi bardziej o to że nie miałem żadnego warna dotyczącego prowokacji więc mogłeś raczej zastosować takie ostrzeżenie, mam nadzieje że wiesz że prowokacje a brak kultury co zupełnie inne sprawy, więc nie miałem ostrzeżenia dotyczącego tych prowokacji.

Warna dotyczącego kultury Oskarżający dostał dzień wcześniej, choć i bez tego Supporter miał prawo nadać karę czasową. Reszta graczy może nie została ukarana z powodu braku reporta na ich osobę. Supporter nie ma w obowiązku na bieżąco obserwować czatu globalnego i reagować musi na zgłoszenia przychodzące w reportach. Nie mam zastrzeżeń do pracy Supportera. Kara została nadana poprawnie, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.