Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przyszedłem i odchodzę.

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.05.2024 o 21:35, Jacob.gg napisał:

Siemka, tytuł to nie żaden clickbait, odchodzę z projecta, nie na zawsze za jakis rok moze dwa wrócę, nie widzę sensu grania na serwerze z osobami, nie będę już wymieniał ale niektórzy wiedzą o co i o kogo chodzi.  Co do nagród, raczej będę wbijał je odebrać, ale pracować na pracach czy też jeździć po mapie to wątpie. Chcę napisać kilka słów o osobach które poznałem przez swoje 2/3 lata gry na serwerze. Jeżeli o kimś nie wspomniałem to przepraszam.  

@Bialy.gg @William_Sus - Zaczynaliśmy razem, ogólnie świetna zabawa przez 2 lata

@JohnTrapp- Nie wiem co się tam z tobą dzieję ale dzięki za szansę w SAMD.

@Mowli@FLgaming@hvbis@Szender @teez. - Dobre medyki z przed 2 lat

@E34- Fajny sapdzior, dobre pościgi.

@Nataliaaa@caesarek - Dzięki za pocieszające słowa co do mojej decyzji.

@arayy*- Dobry medyk. można zawsze popisać

@KropkaW@AxoBlue@Dzak0b - Zawsze zabawa na VC

@Patryk337- Niemowa ale zawsze beka.

@Mizshift- ogl fajny, trzymaj się w tej Angli

@SprytsBeng- Tobiaszuuu, nie przejmuj sie hejtami, rób co chcesz, byle pozytywnie

@Bob_Pop - Nie zapomnij odebrać nagrody dziennej. 

@Sebix79_Game - Zajebisty Koleś, fajnie było prowadzić discorda.

@Andrzejek_Sigma - Nick mówi sam za siebie. pozdro

@Bialko1998*@Kartun.exe@Diablo022@czarny_czesiu@worsaac@Speciarz@Xenqu.@S4JMON@AxoBlue@Szym9n4k@Mowli@Cebulorz@Guzik@Vasdal@Mekari@Jugol@Banan2137.Ext@Keicam.@D4rkNight@*BARTO*@Yuzuha@kRasnal_xd@FOXEK- Dzięki za czas włożony w podawanie cen.

@Sky@Zebra@Volenir - Dla was podziękowania za stworzenie tak pięknego serwera. Świetnie się bawiłem.

Cya bro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.