Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎈 Urodzinowa aktualizacja: Zupełnie nowy system posiadłości | 2024

Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie useless, zdecydowana większość graczy wolałaby aktualizacje która rzeczywiście coś wniesie do ich rozgrywki wizualnie lub mechanicznie, a tak to teraz nie dość, że ekonomia domków poszła w daleką otchłań (ceny x10) to jeszcze jak jakimś cudem się kupi to trzeba wydawać kase i PP na ulepszenia. Dodajcie coś co przyciągnie nowych graczy i nie zanudzi starych beszameli, ta aktualizacja starych odrzuca, a nowym nic nie wnosi. Sporo zmarnowanego czasu, który można by było przeznaczyć na pare innych mniejszych aspektów, które by bardziej cieszyły i dawały zadowolenie.

Szczerze? O ile helipad, garaż i brama sa spoko i beda funkcjonalne tak reszta bez sensu, nie liczac ze 200PP za dzień trzeba zaplacić to zabrało to dużo czasu pisania skryptu który można było przeznaczyć na coś innego. Spoko zobaczyć ale nie na dłuższą metę (oczywiscie to moje zdanie) 

Fajnie, że coś nowego (garaże, bramy), ale zmiany w interiorach nie każdemu przypadną do gustu. Ja dostałem przykładowo downgrade :c. Przynajmniej w organizacji remont się udał
😛
.
Dodatkowo nie wiem jak w sumie ocenić fakt per dzień dodatków za PP 😶.

EDIT: Brakuje mega, że pod F5 nie pojawiła się żadna zakładka związana z domkami.

Imo aktualizacja jest jak najbardziej na plus, w końcu cos się dzieje na serwerze, ale jeśli mam być szczery to trochę przesadą jest dodawanie dodatków za PP dzień, rozumiem jeśli wyda się np te 200pp i ma się to cały czas, ale żeby za to dziennie płacić? Serwer serio tak słabo zarabia na premium, że wszędzie są teraz wciskane pp? Z CJ jest podobnie, kupiłeś ubrania, ale jeśli skończy Ci się status premium to już Ci te ubrania znikają, musisz kupić PP, żeby się znowu pojawiły XD. A co do powiększania doby domków, nie które domki i tak mają przesadzone doby moim zdaniem, a powiększanie ich jeszcze bardziej jest przesada imo trochę. Od razu mówię, że nie hejtuję czy coś, ale tak to wygląda moim zdaniem. Pozdro z fartem, czekam na kolejne urodzinowe aktualizacje :DD

7 godzin temu, Kalis napisał:

Jak dla mnie lipa. Znacząca większość graczy używa posiadłości tylko do stawiania tam swoich pojazdów. Gracze na forum w Propozycjach mieli dużo lepsze pomysły na aktualizacje. (Jest to tylko moje osobista opinia)

edit: No i jeszcze te doby, tragedia. Ze 150$ do 350$? z 400$ do 1000$? przesada.

z 450$ na 1.5k* 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.