Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szpile

DzikaKaczka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mroolint
Nick oskarżonego: Szpila
Powód skargi: Pan "Szpila" dał mi muta za nic o treści "CBK", nie dostałem w ogóle opcji wytłumaczenia się gdyż gdy pisałem reporta to byłem wyrzucany z serwera.
Data zdarzenia: 20.01.2021 godzina:  około 22:18
Dowody: Nie mam jak pokazać SS z konsoli gdyż jak wchodziłem na serwer to całą konsole zaspamiło mi wczytywanie tekstur.
Opis sytuacji: Podczas mojej półtoragodzinnej sesji  na serwerze prawie cały czas zarabiałem na kurierze oraz na magazynierze. Gdy jechałem stuningować swój samochód zauważyłem na dole ekranu że Dostałem muta za cbk na chyba 9 godzin (przez złość zapomnialem a nie chce mi sie już na serwer teraz wchodzić aby sprawdzić) Gdy pisałem reporty to były one odrzucane albo byłem kickany z serwera, Bardzo proszę o sprawiedliwość i odpowiednie ukaranie tego jakże dobrego i dobrze spełniającego swoją funkcję admina. Dziękuje 🙂

Jeżeli mylisz osoby to nie nadajesz się na to stanowisko kolego 🙂 A po drugie ja też moge kogoś zreportować za coś czego nie zrobił nie dając na to żadnych dowodów, i co, ukarzesz wtedy taką osobe?

Rozumiem dać muta jak ktoś ci wysłal ss że to faktycznie pisze, ale pamiętajmy  że na MTA jest pełno toksycznych graczy którzy zrobią wszystko aby kogoś uj*bać za byle co bo go nie lubią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.