Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - sziru

Grondzel

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Grondzel
Nick pracownika: sziru
Powód: Bardzo miły pracownik, stosujący się do zasad KRD tym samym zapewniając maksimum bezpieczeństwa w trakcie jazdy, a jednocześnie szybki, trafny i docelowy transport.
Dowody: pod tym linkiem
Opis sytuacji: Dzisiaj potrzebowałem szybkiego transportu z LV do LS na prace kosiarek. Pomyślałem, że skorzystam z usług Taxi i tak też uczyniłem. Zgłoszenie zostało odebrane natychmiastowo przez pracownika - @sziru. Na miejscu zjawił się również ekspresowo. Całość przejazdu odbywała się z przestrzeganiem w 100% KRD oraz wykorzystywaniem kierunkowskazów. Pracownik okazał się na tyle uprzejmy, że nawet zapytał mnie jak minął dzień co wywołało uśmiech na mojej twarzy. Całość przebiegła szybko, sprawnie oraz przyjemnie. Wzorowe zachowanie pracownika skłoniło mnie do napisania pochwały, oby więcej takich kierowców!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.