Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Fabian2580

Zendalcik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Zendalcik
Nick oskarżonego: Fabian2580
Powód skargi: Oddanie pieniędzy.
Data zdarzenia: 19.01.2021
Dowody: Podaje na samym dole że mu przelałem.
Opis sytuacji: Fabian2580 napisał na czacie premium by ktoś mu dał 80 na naprawę, po czym ja lubię pomagać innym więc chciałem dać lecz popełniłem błąd w pisowni ,,/daj fabian 2580 80" przez co dałem mu 2580dolarów. Napisałem mu by oddał te pieniądze lecz jak zobaczył że go poprosiłem o zwrot to on zablokował sobie chat prywatny. Kiedy chciałem dać dowód zobaczyłem że ma PM włączone napisałem lecz on albo tego niewidzi albo ignoruje że go ostrzegam przed skargą.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Brak, lecz napisałem mu na czacie premium.

mta-screen_2021-01-19_13-18-26.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.