Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na shvky - oskarżony przez EEbola

EEbola77

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: shvky
Data zdarzenia: 13.03.2024 / 16:49
Opis zdarzenia: Przyjechałem na kosiarki coś zarobić i zaparkowałem samochód w miejscu gdzie jest dozwolone parkowanie, jednak pracownik postanowił zabrać mi samochód na pp za "Pojazd nieprawidłowo zaparkowany." Chciałbym przypomnieć że ten słup z małym chodnikiem to taka "druga" linia oznaczająca parking. Co innego gdyby samochód był zaparkowany tam gdzie nie ma linii oznaczających miejsca parkingowego. Rozumiem że pracownik dopiero co dołączył ale powinien już o takiej rzeczy wiedzieć.
Dowody: 

mta-screen_2024-03-13_16-01-30.png

mta-screen_2024-03-13_16-47-04.png

mta-screen_2024-03-13_16-57-37.png

Witam, Adept shvky z SA Road Assistance. Po konsultacji z inną osobą, przyznaję się do winy. Wcześniej nie wiedziałem, że pomimo braku linii końcowej miejsce parkingowe dalej obowiązuje, przy czym krawężnik jest wyznacznikiem.
Zwrot przeleję na konto.

Pozdrawiam.

Edit:

✔ Pomyślnie wysłano 250.00$ do gracza EEbola!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.