Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowany Wniosek o zdjęcie czarnej listy BMA frakcji TomseeS

tomsesik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tomses
Nick: TomseeS
UID: 3707
Frakcja: SATC
Data dodania: - (Nie jest podana ale będzie to ok. lutego 2021 r. gdy odszedłem z frakcji)
Powód: ((Okłamywanie zarządu w powodzie odejścia **Składanie podania do ekipy innego serwera**))
Coś od siebie: Witam, na samym wstępie pragnę przeprosić za sytuację mającą miejsce prawdopodobnie pod koniec stycznia lub początkiem lutego 2021 r. Byłem na wysokim stopniu we frakcji SATC (Nie pamiętam dokładnie jaki to był stopień ale mogłem się poruszać już Fast-Taxi). Moje odejście było spowodowane odejściem na inny projekt MTA, lecz niestety w powodzie odejścia napisałem, że odchodzę "Całkowicie ze sceny MTA" jednak znalazłem nowy wtedy zapowiadający się fajnie projekt i postanowiłem złożyć tam podanie na developera i supporta i dostałem się do ekipy tego projektu. Niestety ale już było za późno aby zmienić powód odejścia no i dostalem blackliste za odejście na inny projekt do ekipy serwera a w powodzie napisałem, że odchodzę calkowicie ze sceny MTA. Przepraszam, ze wtedy skłamałem ale szczerze to nie wiedziałem, że znajdę coś na czym zacznę grać, a teraz chciałbym wrócić do SATC i przynajmniej spróbować napisać podanie przy pierwszej lepszej możliwej okazji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.