Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów '✔️ zrealizowany'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • ProjectRPG
    • Ogłoszenia
    • Regulaminy
    • Poradniki
    • Apelacje od kar
    • Skargi na graczy
    • Pomoc
    • Propozycje
    • Błędy
    • Radio ProjectFM
  • Komunikatory
    • Mumble
  • Administracja
    • Informacje
    • Skargi na administrację
    • Rekrutacja
  • Frakcje
    • San Andreas Police Department
    • San Andreas Medical Department
    • San Andreas Fire Department
    • San Andreas Transport Corporation
  • Organizacje
    • Subfora organizacji
    • Wnioski o utworzenie organizacji
    • Sprawy organizacji
  • Biznesy
    • Redakcja Liberty News
    • Aplikacje
  • Aukcje
    • Punkty Premium
    • Motoryzacja
    • Nieruchomości
  • Społeczność

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


E-mail


Facebook


Snapchat


Steam


Strona internetowa


Lokalizacja


Zainteresowania


O mnie

Znaleziono 6 wyników

  1. Login: Destruktor Opis błędu: Brak zmiany opcji koloru tekstu Miejsce występowania: forum ( @Sky )
  2. Temat wątku: <Wzór na kat.C (Błędne)> Login: <dawfex> Opis błędu: <Błędne podpowiedzi na kat.C robiłem zgodnie z instrukcją > Miejsce występowania: <strona internetowa serwera lub serwer> Witam, Postępował zgodnie z instrukcją na kat.C Czy położenie środka ciężkości ładunku przewożonego pojazdem ciężarowym ma wpływ na stateczność pojazdu? A. Tak, może zmniejszyć stateczność pojazdu. B. Nie. C. Tak, ale wyłącznie na ostrych zakrętach. Prawidłowa odpowiedź: A. Czy kierujący ma obowiązek ustąpić pierwszeństwa pojazdowi uprzywilejowanemu? A. Nie. B. Tak. C. Może, lecz nie musi Prawidłowa odpowiedź: B. Jakiej prędkości nie należy przekraczać kierując pojazdem ciężarowym w terenie zabudowanym? A. 80 km/h B. 50 km/h C. 70 km/h Prawidłowa odpowiedź: C. Jakiej prędkości nie należy przekraczać kierując pojazdem ciężarowym w terenie niezabudowanym? A. 100 km/h B. 110 km/h C. 120 km/h Prawidłowa odpowiedź: A. Jakiej prędkości nie należy przekraczać kierując pojazdem ciężarowym na autostradzie? A. 120 km/h B. 150 km/h C. 130 km/h Prawidłowa odpowiedź: C. Jak powinieneś pokonywać zakręty pojazdem ciężarowym? A. Pokonywać zakręt z wciśniętym pedałem sprzęgła. B. Płynnie korygować tor jazdy uwzględniając krzywiznę zakrętu. C. Utrzymywać maksymalne obroty silnika na całej długości zakrętu. Prawidłowa odpowiedź: B. Czy wolno Ci wjechać na przejazd kolejowy, jeżeli sygnał czerwony jest włączony, a półzapory nie zostały opuszczone? A. Tylko wtedy, kiedy w odległości min. 200 metrów nie ma pociągu. B. Nie. C. Tak, lecz przy zachowaniu szczególnej ostrożności. Prawidłowa odpowiedź: B. Który czynnik ma największy wpływ na przyczepność opony pojazdem ciężarowym do podłoża? A. Wielkość opony. B. Moc silnika pojazdu. C. Rodzaj i stan nawierzchni jezdni Prawidłowa odpowiedź: C. Czy masz prawo kierować pojazdem ciężarowym, którego szerokość wraz z ładunkiem jest większa od dopuszczalnej? A. Nie, w żadnym przypadku. B. Tak, ale tylko pod warunkiem uzyskania odpowiedniego zezwolenia. C. Tak, bez dodatkowego zezwolenia, jeśli trasa przewozu na to pozwala. Prawidłowa odpowiedź: B. Jaki odstęp masz obowiązek zachować, wyprzedzając pojazdem ciężarowym inny samochód ciężarowy? A. Bezpieczny. B. Co najmniej 1 metr. C. Co najmniej 2 metry. Prawidłowa odpowiedź: A. I mam negatywny wynik już 3 razy próbowałem macie coś błędnego.. Proszę samemu sprubować i zobaczyć..jesteście winni kasę za egzaminy Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy...
  3. Login: Destruktor Opis błędu: Generalnie błąd polega na tym, że po wejściu na serwer i uruchomieniu zakładki nagrody w F5 wyświetlił mi się czas 29:59 sekund, czyli no pół godziny. Gram sobie już 22 minuty, co jest przedstawione na poniższych screenach, patrzę zakładkę nagrody i tam zamiast pozostało 8 minut, jest napisane pozostało 15 minut. Dodam, że podczas moich przegranych 22 minut pracowałem sobie na pracy kosiarek. Miejsce występowania: serwer / dashboard
  4. Login: Destruktor Opis błędu: Radio w miejscach publicznych jest za cicho. W pracach, rozumiem, że radio jest dodane w wyznaczone kordy, czyli np. budynek rozpoczynania pracy i gra na jakieś tam kordy odległość np. 50 m serwerowych, ale jest za cicho. W ustawieniach gry nie mogę sobie podgłośnić, bo jak to zrobię, to automatycznie mam również głośniej dźwięk pojazdów, kosiarki, itp. co jest wnerwiające. Miejsce występowania: Serwer, prace dorywcze
  5. Login: Kowal Opis błędu: Brak możliwości skakania po wyjściu ze sklepu z skinami Miejsce występowania: Całe SA po opuszczeniu sklepu.
  6. Login: Kowal Opis błędu: Wystarczy, że jedna osoba z koszykiem stanie obok pal drewna przy zejściu do lasu i w ten sposób możne zablokować ludzi. Miejsce występowania: Miejsce między domkiem a palami drewna przy zejściu.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Siemka! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy pliki cookie na Twoim urządzeniu, aby pomóc Ci ulepszyć tę witrynę. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym razie zakładamy, że możesz kontynuować.