Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na rafciok.cj + Wujaszek. - ode mnie (PaToReQ)

Terrorysta.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: rafciok.cj oraz Wujaszek.
Data zdar
zenia: 2024-29-02
Opis zdarzenia: a wiec tak se jade z kolegą nrg a tu nagle 2 lawety wyjezdzają z autostrady pod prąd + 1 wwalił  się w słupa. Dodam iz rafciok był pod czas tego na duty jako Supporter, takze mysle ze tu tez konsekwencje poniesie za to. Ogółem to piszę tą skarge za to ze takie nie grzeczne gracze nadają mi kary, oraz zabierają mi auta na PP a sami łamią regulamin jeszcze podczas słuzby SARA X D

Dowody: https://imgur.com/a1tF4hs

Witam, z tej strony Starszy Pracownik rafciok.cj z SARA.

Nie jechaliśmy pod prąd, gdyż na serwerze obowiązuje prawo-stronny ruch uliczny - co za tym idzie, gdy jesteśmy na autostradzie, mamy prawo skręcić w stronę prawą, i skorzystać ze zjazdu z tej oto autostrady.

Jeśli chodzi o samo strącenie słupa, laweta jest pojazdem ciężkim, co za tym idzie mogą być problemy z wykręceniem, oraz jak w tym przypadku, z wyhamowaniem na czas z jazdą z prędkością maksymalną tego oto pojazdu. 

Godzinę temu, MLLC^PaToReQ_BDF napisał:

Ogółem to piszę tą skarge za to ze takie nie grzeczne gracze nadają mi kary, oraz zabierają mi auta na PP a sami łamią regulamin jeszcze podczas słuzby SARA X D

Jeśli chodzi o to, pojazdy, oraz prawka - są one nadawane/zabierane z powodów oczywistych, czyli np przez łamanie regulaminu, lub nieodpowiednie parkowanie. Dodam też że nie widzę nigdzie na tym filmiku łamania regulaminu frakcji. 

Życzę miłego dnia/nocy.

Nie, absolutnie nie można skorzystać z przejazdu na "górę" na autostradzie jadąc pod prąd. Bezpieczeństwo na drogach jest priorytetem, a jazda pod prąd na autostradzie jest bardzo niebezpieczna i nielegalna, nie złe wytłumaczenie koleszko, poza tym to nie wygląda na elegancką jazdę gdy ten drugi "kierowca" lawety odbija się od lewej do prawej wywalając lampy po drodzę, tzw brawurowa jazda. Ode mnie to tyle, czekam na administracje bo jak dla mnie to wyglądało jak zwykłe odwalanie.

23 minuty temu, MLLC^PaToReQ_BDF napisał:

Nie, absolutnie nie można skorzystać z przejazdu na "górę" na autostradzie jadąc pod prąd.

Tak wygląda wjazd ze strony autostrady, mam nadzieję że ta wizualizacja pozwoli ci zrozumieć że nie jest to jazda pod prąd.

Jest to moja ostatnia odpowiedź w tej skardze, czekam na decyzję zarządu frakcji.

Spoiler

Jak Jechać:

image.png.09e62fb01d888f70b5857deb4ff5e957.png.ff5eeaa102039f88d34d3bbef07f8901.png

Jak nie jechać:

image.png.e100a29f31c56cd0a960d9133b7cdd59.png.e36b0aa6931d3f9da396511c0c296be4.png

Witam, z tej strony Specjalista Wujaszek. z S.A Road Assistance.

Odnosząc się do skargi zjazd z autostrady którym poruszaliśmy się wraz z rafciokiem jest zgodne z KRD, więc ten punkt skargi jest nie słuszny. Ewidentnie na nagraniu widać moment kolizji, którą miałem z graczem który poruszał się tamtym pojazdem i w 100% przyznaje się do winy ze względu iż wymusiłem pierwszeństwo, oraz skróciłem zakręt ze względu że zagapiłem się na drugi monitor i dlatego odbijałem się od latarni do latarni jak to ująłeś. Jestem zobowiązany do zwrócenia kwoty naprawy pojazdu gracza @masnybetonw którego wjechałem.

Odnosząc się do zabierania pojazdów na pp oraz nakładania mandatów (co jest w sumie tym samym) wykonujemy prace którą musimy wykonywać będąc na służbie i nie zabieramy celowo pojazdów które nam się podobają, tylko zabieramy pojazdy zgodnie z taryfikatorem SARA!

Ode mnie to wszystko czekam na wypowiedź zarządu POZDRAWIAM Specjalista Wujaszek. 

Pracownicy nie jechali pod prąd, lecz skrócili drogę poprzez jazdę po chodniku i chwilową jazdę po niewłaściwym pasie ruchu. Z związku z tym że jest to pierwsza taka sytuacja jaka została popełniona przez pracowników zostanie z nimi przeprowadzona rozmowa na discordzie. Skargę uznaję za przyjętą, jednocześnie zostaje ona zamknięta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.