Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] [Licytacje] Storage Wars

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, -ZgredeKK- napisał:

Jestem na TAK, Ale  chyba jest 2 biznes taki rivia cars ale na forum go nie ma  ale w ls jest gdzieś ich siedzibą więc to bardziej pod nich licytacje ale tamten biznes chyba już umarł więc  może tem będzie lepszy oby 😁

W tym momencie, znaleźliśmy super miejscówkę pod biznes, jest idealna: https://imgur.com/a/MObW0jd 

18 minut temu, Dustus napisał:

Kto będzie fundował takowe nagrody?

Wy, czy zarząd serwera?

Naszym pomysłem jest to, że część będzie fundował biznes, te mniej wymagające nagrody tzn. (pieniądze) a drugą część serwer np. pojazdy ze zerowań, czy też jakieś z salonu luksusowego. Oczywiście wszystko jest do uzgodnienia, gdzie myślę, że żadnego problemu z tym by nie było.

Dnia 17.01.2021 o 20:17, maciek.bot napisał:

jeżeli będziecie chcieli wystawić negatywną opinię to prosimy wraz z ,,krytyką konstruktywną" - opinie z treścią ,,Na Nie, bo tak", nie będą brane pod uwagę.

27 minut temu, Kusy napisał:

Na nie

Polecam zapoznać się z treścią postu, następnie o komentarz. Jasno i wyraźnie jest napisane.

Twój komentarz nie jest brany pod uwagę, dziękujemy za podbicie zasięgów posta. @Kusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.