Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎬 Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

Ka3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem graczem ProjectRPG, więc to oczywiste, że

- Nie pracuje bez premki 😄

- Jak jestem przy MC to wjeżdzam 

- Spędzam większość czasu na Kurierce

- Zawsze mam przy sobie naprawke

- Pisze puać puać albo raptor

- Użeram się z odwalaczami

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że codziennie robie zadanie dziennie i odbieram nagrode dzienną

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że za każdym razem gdy ktoś dostanie perma pisze "gool"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że jak ktoś we mnie wjedzie pisze "plac"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że tankuje tylko 98 bo mnie stać

Edytowane przez 666.nzx
  • Haha 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że...   Prowokuje SAPD do pościgów
-  Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że...   Nie pracuje bez aktywnego statusu premium
-  Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że...   Gram w piłkę sweeperami
-  Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że...   Zanim dobiorę odpowiedni kolor do pojazdu zmienie go 5 razy
-  Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że...   Lubię palić laczka na spawn
-  Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że...   Gram na ProjectRPG od 2020 roku

• Lubię to! 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Biore udział w każdym evencie 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Odpowiadam na każdą rekrutacje

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Na sweepery mówię "kręgle" 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Wchodzę na serwer po nagrodę dzienną 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.