Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎬 Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

Ka3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  śmieję się z naleśnika.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  wbijam tylko po nagrodę dzienną.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  mam perma na 4lagu.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  pisze "gol" gdy ktoś dostanie bana.

Edytowane przez Gumciakk
  • Super 3
  • Haha 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. jak jadę na tuning mechaniczny to tylko do Euzebiusza

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nienawidzę handlarzy 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. chociaż raz zawinął mnie nalesnik 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. śmieje się z umiejętności jazdy znajomych choć sam lepszych nie mam

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Mam Kupione konto premium

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Wchodze tylko na 30 min

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Do wszystkich trukam

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Każdego pytam ile kosztuje jego auto

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Pisze dla beki na /g

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że jeżdżę na wszystkie zloty 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Nie znamy żadnych innych serwerów

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Narzekam na żmudną pracę na magazynierze

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Wolę jeździć lewym pasem

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Żebram na każdego by mi dał kasę

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Próbuję kupić Schaftera poniżej ceny rynkowej

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Muszę zwyzywać admina jeżeli mi nada karę serwerową

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jak widzę sweepery to zamieniają się w kręgle

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Tylko ja mam rację

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Muszę rollować już wysoki mnożnik na Happy Hours

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Każę płacić nawet jeżeli to ja kogoś staranowałem

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. po przeładowaniu piszę "oho"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie lubię zusje

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. ramuje graczy szambiarką 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. moją ulubioną pracą jest kurier

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie kupuję samochodów od handlarzyków 

:>>

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że:

- Piszę to, żeby dostać 2 koła za free,

- Nie wbijam tylko po to, żeby jeździć w koło przez 1h,

- Nie piszę tego czekając aż wybije 30 minut na serwerze, żeby z niego wyjść,

- Omijam sweepery szerokim łukiem,

- Nie naprawiam auta tylko po to, żeby naprawić je znowu minutę później.

Edytowane przez Szalaku
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  W Niedziele rano zawsze wchodze na projecta
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nie kupuje samochodów w dieslu
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Codziennie wchodze i sprawdzam wątki na forum 

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. mam 5 lvl kosiarek i ciagle siedze na tej pracy
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. co godzine jestem na gieldzie i sprawdzam czy sa jakies pojazdy do kupienia
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie pracuje na pracy dodo poniewaz nie umiem latac samolotem 
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie ominelem zadnego happy hours

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Podczas HappyHours cisnę się na kurierce.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Gdy wjadę na MC, odruchowo z niego skaczę.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Żądam zapłaty za taran nawet, jak wina leży po mojej stronie.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nie mam licencji na Dodo, bo egzamin jest jakiś dziwny xD.

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. pierwsze co pisze po lekkiej stłuczce to ''plac''

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. to normalne że mam ciągle zaniżone oferty za pojazd

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. co drugi gracz to dla mnie cej

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nie chce mi sie pracować

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. codziennie czekam na nową aktualizacje 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nigdy nie mam naprawki 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Jak sprzedaje auto to nie mogę na nim stracić 

Edytowane przez .Adi
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jak ktoś dostanie perma to nie pisze z automatu ,,GOOOOOL 1:0 adm"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jak ktoś w mnie wjedzie albo ja w niego i jest to moja wina to jest to oczywiste że pisze ,,płac" w miły sposób ❤️

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Próbuję pisać rekrutacje do każdej frakcji i biznesu ale jestem 14letnim dzieciakiem i nigdy się nie dostaje .🙂

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jak widzę sweepera to mu przyspieszam drogę do las paladas i go pcham (wcale nie do wody administratorzy nie czytają 🤫)

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zachowuję pełną kulturę gdy widzę ,,Konfidenta"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam domek w tragicznym miejscu ale i tak próbuje go sprzedać po totalnie zawyżonej cenie bez skutku.

Edytowane przez Edro
  • Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

- czekam na samoloty i helikoptery od miesięcy

- czekam na wyścigi wieloosobowe

- mam 4 poziom kuriera

- nie kupuje diesla

- sweepery to kręgle

- kampie w salonach

- naprawiam tylko silnik w pojazdach dostawczych

- wchodzę po nagrodę dzienną

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie raz straciłem grube siano na handlu autami

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. jestem w najlepszej frakcji na serwerze SATC 💪

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nawet gdy nie chce mi sie grac to nie wychodze tylko stoje w jednym miejscu i czekam az mi sie za chce 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. gdy inny gracz mówi że jest z 4laga to mówię mu że prpg jest lepszy niż tamten sciek

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. mam na serwerze przyjaciół o większych ambicjach i majątku 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. gdy kolega zrobi kozacki deal na aucie i dużo zarobi to boli mnie dupa

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. chce aktualizacje na serwerze co drugi dzien

• Super 1

Zawsze po ogłoszeniu wyników na supportera pisze, że to ustawione. 

Gdy na chacie premium pojawia się Zebra to szybko próbuje zagadać. 

Edytowane przez Toby.
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.