Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na afrino

Proboszcz^Skwaru

Rekomendowane odpowiedzi

Login: skwaru220
Nick oskarżonego: afrino
Powód skargi: wepchniecie auta w ktorym bylem do wody
Data zdarzenia: 17 01 2021
Dowody: ss z gry
Opis sytuacji kolega ktory wysiadl z mojego auta zapomnial zaciagnac reczniego wtedy podbiegl ten gracz na ktorego jest skarga i wepchal je do wody przez co musialem placic 500 za wyciagniecie z park poli
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ostatni ss

mta-screen_2021-01-17_16-16-36.png

mta-screen_2021-01-17_16-16-41.png

mta-screen_2021-01-17_16-42-29.png

Spłaciłem Ci się przed skargą odczep się ode mnie,ludzie za to z kickami wylatują a Ty tu walczysz o jakąś kare dla mnie...,Napisałem skargę na twojego koleżkę i teraz Ci smutno i pewnie zagryzłbyś mnie najchętniej,

Mogę z tego miejsca obiecać że podobna sytuacja się nie nigdy zdarzy,fajnie by było jakby obyło się bez kary,bo ten koleś nigdy nie odpuści.

12 godzin temu, afrino napisał:

Spłaciłem Ci się przed skargą odczep się ode mnie,ludzie za to z kickami wylatują a Ty tu walczysz o jakąś kare dla mnie...,Napisałem skargę na twojego koleżkę i teraz Ci smutno i pewnie zagryzłbyś mnie najchętniej,

Mogę z tego miejsca obiecać że podobna sytuacja się nie nigdy zdarzy,fajnie by było jakby obyło się bez kary,bo ten koleś nigdy nie odpuści.

splaciles mnie po tym jak cie o niej poiformowalem I po tym jak ja wstawilem na forum logi wszystkie sa

Nie wyzywałem Cie,jeśli tak to udowodnij to i przestań mnie oczerniać,pisałem do Ciebie na pm,prosiłem i przepraszałem lecz nie dało się z Tobą dogadać a jeśli chodzi o jakikolwiek odzew to już nic nie mówię bo cały czas mnie ignorowałeś i nie odpisywałeś na moje prośby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.