Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Calvin

Qvuwog95

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Qvuwog95
Nick pracownika: @Calvin
Powód: Błyskawiczna reakcja na zgłoszenie oraz dojazd do mnie bardzo sprawnie i szybko. Miła kulturalna rozmowa podczas trasy, cały czas zagadywał i podtrzymywał rozmowę. Poczekał na mnie parę minut gdyż musiałem załatwić sprawę. Puścił moje ulubione radio jakim jest Project FM.
Dowody: https://imgur.com/a/4YvkzN4
Opis sytuacji: Napisał do mnie kolega, że jest na magazynie i czy po niego przyjadę ponosić paczki na magazynie. Nie miałem pojazdu przy sobie więc postanowiłem wezwać taxi. Ledwo co wysłałem zgłoszenie i patrzę na czat a tam wiadomość, że kierowca Calvin zaakceptował moje zlecenie. Gdy dojechał po mnie przywitał minie, zapytał czy ma włączyć radio itd. Całość trasy przebiegała bardzo miło rozmawialiśmy na różne tematy, doradził mi na jaki samochód mam zbierać. Cały czas kultura była zachowana co widać na powyższych ss. Gdy dojechaliśmy okazało się mój kolega ma problemy z prądem więc stwierdziłem, że wrócę na kuriera, z racji że już wcześniej nie miałem kontaktu  z kolegą to poprosiłem kierowcę żeby poczekał, był na tyle miły że poczekał i zabrał mnie na powyżej wspomnianego kuriera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.