Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na piti

teegarden

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <numb>
Nick oskarżonego: <piti>
Powód skargi: <nieuczciwe zachowanie na evencie >
Data zdarzenia: <16.01.2021 23.45>
Dowody: <brak/ sytuacja byla zbyt dluga bym mogl zrobic powtorke, i nawett o tym wtedy nie myslalem>
Opis sytuacji: <piti oglosil event ztp, gdy zostalo juz 3 gracz wlacznie ze mna, zrobilem animacje jako pierwszy, a pozostala 2 zrobila ja w tym samym czasie, jednakze piti stwierdzil ze nie zrobi dogrywki pomiedzy nimi, i bedziemy kontynuowac, oczywiscie animacje do zrobienia napisal w tym samym czasie gdy jeszcze, trwala dyskusja na ten temat miedzy mna a nim i nie mialem mozliwosci by ja wykonac, przez co od razu mnie zastrzelil bez proby wytlumaczenia tej akcji, jest to niesamowite psucie zabawy, szczerze po ok. 140 godzinach na serwerze odechcialo mi sie w ogole gry na nim >
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <https://imgur.com/KfTKM8j>

Sytuacja wyglądała u mnie w taki sposób, że numb napisał jako pierwszy, a dwóch pozostałych mniej więcej w tym samym czasie. Wtedy zaczęliście pisać, że u Was normalnie jeden gracz napisał jako ostatni, więc postanowiłem nie zabijać go, tylko po prostu grać dalej. Jest to chyba normalne posunięcie, gdyż nie chciałem, aby ktoś był poszkodowany. Potem odpadłeś i zacząłeś wypisywać wszędzie gdzie się da, jakie to moje eventy są niesprawiedliwe i kiepskie. W mojej opinii skarga jest napisana na siłę, bez żadnych istotnych dowodów. Czekam na wypowiedź ARCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.