Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

eljanuszo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: eljanuszo
Nick oskarżonego: Miniek
Powód skargi: Bezpodstawna kara, nadużywanie rangi
Data zdarzenia: 16.01.2021 godzina koło 21:15
Dowody: https://imgur.com/a/P3WxEo6

✖ Posiadasz nałożoną karę wyciszenia! (2021-01-17 09:20:10)

Opis sytuacji: 

Natanek napisał na mnie skargę za to, że mucha wleciała mi do dupy. - Tak szczerze to serio, poczułem coś mnie zaswędziło koło dupska to se napisałem na czacie premium, a tymczasem on napisał na mnie skargę a Miniek nadał mi karę za takie coś jeszcze, że aż na 12 godzin? To jakiś żart? Nie wymieniłem nicku ,,Natanek" ani razu podczas, gdy coś miałbym mu brzydkiego powiedzieć, a z tą muchą to jakaś przesada, bo tak jak napisałęm wyżej serio wleciało mi coś do dupy, a dostałem blokadę na czat na głupie 12 godzin gdzie gracz poskarżył się na mnie o to, że ja go niby obrażam? XD To jakiś po prostu żart i teraz gdy streamuję nie mam praktycznie dostępu do czatu. Proszę cos z tym zrobić

Nie mam jak go Poinformować o skardze, ponieważ na forum ma wyłączone wiadomości. W grze go nie ma, więc nie napiszę mu na raporcie, ani na czacie bo mam tą śmieszną blokadę.

ale co ma to do tego, że dałeś mi blokadę za tą skargę czyli obrażanie tego gracza? to nie było skierowane do niego? najpierw napisałem, że wpadło mi coś do dupy (jakkolwiek to brzmi bo tak było), a potem dopisałem, że to jakaś jeb.. mucha i gdzie tu obrażanie typka co napisał skargę?

image.png.de32b1d277d6cc075ac064016092f229.png

6 godzin temu, Miniek napisał:

Skarga za nadaną karę.

eljanuszo >> (94) Miniek | dlaczego zostałem kurwa wyciszony, ta skarga jest niesłuszna, to nie było do nieg - report na mnie

Miłego wieczoru.

Report był na ciebie, żebys ty go przeczytał. Poza tym nawet jakbym używał wulgaryzmów to nie powód, żeby dawać graczowi 12h blokady pisania XD

8 godzin temu, eljanuszo napisał:

ale co ma to do tego, że dałeś mi blokadę za tą skargę czyli obrażanie tego gracza? to nie było skierowane do niego? najpierw napisałem, że wpadło mi coś do dupy (jakkolwiek to brzmi bo tak było), a potem dopisałem, że to jakaś jeb.. mucha i gdzie tu obrażanie typka co napisał skargę?

image.png.de32b1d277d6cc075ac064016092f229.png

Ale gdzie ja ci napisałem, że kara jest za wyzywanie gracza? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.