Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Surfus

afrotykocie

Rekomendowane odpowiedzi

Login: afrino
Nick oskarżonego: surfus
Powód skargi: gracz nagle sie zatrzymal na drodze nie wlaczyl zadnych swiatel i w niego przywalilem, nie chcial zaplacic za szkody.
Data zdarzenia: 16.01.2021
Dowody:

Opis sytuacji:
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  gracz wie bo sie wypowie pewnie za sekunde,jak nie to wstawie logi.

A więc tak zaraz podam widok z mojej perspektywy. Gracz nie trzyma odleglosci mial duze pole do " popisu " więc mogl mnie wyminac rownie dobrze, a mnie zahaczył. Pisze mi ze mam placic po pierwsze nie za moja wine i straszy skargami jakby nie wiadomo co sie stalo. Tyle ode mnie

Nie miałem żadnych lagów co widać na moim filmie,ty też nie miałeś bo też to widać,serwer pracuje dobrze od kilku tygodni,synchronizacja MTA nie jest taka słaba żeby jej coś odwalało kiedy ty stoisz w miejscu,tak się nie dzieje.

Ty w obronie za to dałeś filmik który zmanipulowałeś i pociąłeś na swoją korzyść,co i tak Ci nie wyszło bo widać jak twój samochód na początku się zatrzymuje,więc strzeliłeś Sobie w stopę.                                                                                 Na drodze się jedzie,a nie stoi.Nie miałeś zapalonych świateł awaryjnych na postoju,co też musisz zrobić.

Więc możesz mi powiedzieć gdzie tu jest moja wina?

I jak się odniesiesz do swojego zmanipulowanego filmiku? xD                                                                                                                                    

Nagrywalem film an yt wiec wylaczylem nagrywanie ostatnich 45 sekund. Po wyjechaniu z gieldy wlaczylem i idealnie zdarzyla sie ta sytuacja. Jakby byla to moja wina to by po prostu zaplacil. A jesli chodzi o lagi, jesli by ich nie bylo to u mnie tez by bylo widac uderzenie a tego nie widac. Bylo to moje ostatnie slowo pod ta skarga bo szkoda mi czasu na takie pierdoly.

To jest twoja wina.... XD

Zabierzcie mu prawko to się chłopak nauczy,bo widzę że do niego nie dochodzi.

I nie chce tu być złośliwy tylko po prostu chłopak ma problem i nie rozumie.że na drodze się nie stoi,a postój się robi na poboczu przy odpalonych swiatłach awaryjnych,ty na poboczu nie byłeś i świateł awaryjnych nie miałeś,pozdrawiam cieplutko w te zimne dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.