Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - JarsonHQ

ScarTastic

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ScarTastic
Nick pracownika: JarsonHQ
Powód: Szybka reakcja na przyjęcie zgłoszenia, przyjemna rozmowa w trakcie jazdy. 
Dowody:

mta-screen_2024-02-03_19-35-22.thumb.png.62476ab658b9c3ce33776217cc927a10.pngmta-screen_2024-02-03_19-36-09.thumb.png.d5485ca709a09c32225a6807dd5f87bc.pngmta-screen_2024-02-03_19-36-27.thumb.png.6eeb69b6b81dd37ff2d5b29bee9bb0c6.png
Opis sytuacji:

Szanowna ekipo SATC,

Chciałbym wyrazić swoje najserdeczniejsze podziękowania dla jednego z Waszych wyjątkowych kierowców taxi, pan JarsonHQ. Dzisiaj miałem przyjemność korzystać z jego usług, a doświadczenie to zdecydowanie zasługuje na uznanie.

Pan JarsonHQ był nie tylko profesjonalny, ale również wyjątkowo uprzejmy i pomocny. Od samego początku podróży zrobił wszystko, aby uczynić ją komfortową. Jego uśmiech i życzliwość sprawiły, że nawet standardowa podróż taxi stała się dla mnie czymś więcej niż tylko przemieszczaniem się z punktu A do punktu B.

Chciałbym podkreślić jego umiejętności prowadzenia, które były bezpieczne i pewne. Pan JarsonHQ również wykazał się znakomitą znajomością lokalnych tras, co przyspieszyło podróż i uczyniło ją bezproblemową.

Jestem wdzięczny za profesjonalizm i pozytywne podejście pana JarsonHQ. Jego zaangażowanie w obsługę klienta zasługuje na najwyższe uznanie. Dzięki takim pracownikom jak on, podróżowanie staje się przyjemnością.

Proszę przekazać moje podziękowania panu JarsonHQ oraz cały zespół. Dzięki usługą takich kierowców, Wasza firma zyskuje w oczach klientów.

Serdecznie dziękuję,
ScarTastic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.