Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na eljanuszo

Natanekk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Natanekk
Nick oskarżonego: eljanuszo
Powód skargi: Obraza mnie na globalnym czacie. *prawdopodobnie*
Data zdarzenia: 16.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/ALQrTH0
Opis sytuacji: Po tym jak w poprzedniej skardze gracz KR3CiK pochwalił się na /G o mojej skardze. Zaczeli sie ze mnie śmiać ale ten gracz w mojej opinii przegiał regulamin mocno nazywając mnie muchą i że.. no zresztą widać na zdjęciach. Nie wiem akurat czy ta skarga jest słuszna.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/dg2HK0t

Gdzie tam napisałem twój nick gościu? Ty masz ból dupy o wszystko chyba serio? XD mi serio wleciało coś do spodni to napisałem, że tak poczułem, a to że ty bierzesz ten tekst za to, że ja ciebie obrażam to sobie bierz bo ja naprawdę nie wiem XDD. Nawet nie napisałem twojego nicku. Obraza brzmiałaby tak: Natanek ty ku..., Natanek to de..., Natanek jest idio... - TAK BRZMIAŁABY OBRAZA, ZAPAMIĘTAJ NA PRZYSZŁOŚĆ

27 minut temu, eljanuszo napisał:

Gdzie tam napisałem twój nick gościu? Ty masz ból dupy o wszystko chyba serio? XD mi serio wleciało coś do spodni to napisałem, że tak poczułem, a to że ty bierzesz ten tekst za to, że ja ciebie obrażam to sobie bierz bo ja naprawdę nie wiem XDD. Nawet nie napisałem twojego nicku. Obraza brzmiałaby tak: Natanek ty ku..., Natanek to de..., Natanek jest idio... - TAK BRZMIAŁABY OBRAZA, ZAPAMIĘTAJ NA PRZYSZŁOŚĆ

W porządku jeśli tak twierdzisz. Wiem jak wyglądał czat wcześniej. Nie było skierowane to personalnie. Faktycznie mogłem poczuć się zbyt bardzo urażony. lecz po to służa skargi, Administracja je rozpatruje i skarga jest tylko według moich opinii i tego co w tym momencie czuje. WEDŁUG MNIE ZŁAMAŁEŚ REGULAMIN. Btw. Tutaj pokazałeś całkowity brak kultury pisząc m.in "XD" ponieważ nie jest to poważne i wobec mnie obraźliwe i rażące moje uczucia. Jeśli będzie trzeba z wielką ochotą użyje przeciwko tobie Praw kodeksu cywilnego i karnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.