Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na jakubpodejrzany

Zusje

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71255
Login: Brytyjka19
Nick oskarżonego: @Jakubpodejrzany Powód skargi: prowokacja, podszywanie się pod gracza, przyznanie się do gróźb w kierunku innych graczy pod nazwą mojego nicku, wykazywanie braku kultury i niszczenie tym samym opinii mojego nicku na serwerze.
Data zdarzenia: 29.01.2024
Dowody: ss
Opis sytuacji:  heja wczoraj napisałam skargę na gracza, ponieważ używał nazwy mojego nicku,  i zgadza się skarga została przyjęta, ale gracz nie został ukarany karą "wyciszenia" za to, że prowokuje innych graczy na serwerze, wysyła groźby i tym samym niszczy opinie mojego nicku na serwerze, a dziś dodatkowo się do tego przyznał w swojej dzisiejszej skardze na mnie(która została odrzucona) co widać na zamieszczonym ss, nawet podkreślił wszystko swoim niebieskim markerem, więc chciałabym, aby za to wszystko co robi też otrzymał karę wyciszenia, bo to niedopuszczalne i nie zgodne z regulaminem. Dodam jeszcze, że gracz nadal próbuje powtarzać te wszystkie rzeczy na serwerze i do tej pory nie otrzymał  żadnej kary za to, wiem to, ponieważ mam dużo przyjaciół, którzy grają na serwerze i dostaje niestety też takie informację cały czas. Dziękuję, że administracja coś zrobi w tym kierunku, ponieważ, tak jak mówię nie znam nawet tego gracza, a wiem, że on to robi po to, aby mnie prowokować i przy okazji działać na niekorzyść opinii mojego nicku na serwerze, domagam się też, aby zmienił swój nick na discord, bo nie chce być kojarzona nigdy z tym graczem nigdzie, poza tym od początku ten gracz działa w sposób prowokujący mnie nawet w wiadomościach na forum.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

skarga.png

opis.png

opis2.png

wiadomość.png

W 99% gracze za swoje przewinienia ingame, są karani na bieżąco - na serwerze, tak samo jest w tym przypadku. Gracz nie posiada taryfy ulgowej, co jasno można potwierdzić jego listą kar. Natomiast, co do prowokacji w Twoją stronę jak i w każdą inną, gracz nie posiadał dawno kary za to przewinienie, zatem @Jakubpodejrzany - upominam Cię, żebyś zakończył swoje prowokacje czy też zaprzestał nawiązywać jakkolwiek do gracza Zusje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.