Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

anti cheat mta 1.6 -problem z zalogowaniem sie na serwer

Pietruh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, tak jak w temacie. Probujac wejsc na wasz serwer dostaje odrazu autokicka. w wierszu jest napisane (tlumacze na pl) "ta wersja posiada anty cheat w plikach, sproboj zresetowac mta." czy "serwer wykryl  braki w komponentach anticheat"  . Resetowalem mta, probowalem reinstalacje ale dalej ten sam blad wyskakuje. Wie ktos co to moze byc? ps moge wstawic potem zdjecie wrazie czego , jesli bedzei taka potrzeba. Dzieje sie tylko tak na tym serwerze jakby kto pytal

ps dodam ze to najnowsza wersja mta z oficjalnej strony a nie zaden bubel z jakimis podmienionymi plikami

fajnie jakby tez pojawila sie szybko odpowiedz, bo nie ukrywam mam 103 dni dziennych nagrod i nie chcialbym tego stracic tylko dlatego, ze ciagle mam problem z waszym serwerem. jak nie aktualizacje, przez ktore co chwile musze zmieniac wersje mta i reinstalowac, to kolejna niespodzianka w postaci jakiegos blokera co odrazu mnie wywala, mimo ze zadnych wspomagaczy nie uzywam a gta i mta swiezo przereinstalowane

Miałem ten sam błąd. Przed restartem komputera zrobiłem skan antywirusem i w "cmd" wpisałem komendę sfc /scannow (Wiersz poleceń musisz włączyć poprzez Administratora), żeby zeskanowało mi dysk w poszukiwaniu uszkodzonych plików systemowych. Gdy już to wszystko zrobiłem to po restarcie komputera, mogłem już normalnie wejść na serwer. Miałem kolegę, który po prostu włączył ponownie komputer i też mu działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.