Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga Na Gracza MirasHandlarz

Mr.DubayShake

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39621
Login: Mr.DubayShake
Nick oskarżonego:  @MirasHandlarz
Powód skargi: Zniszczenie celowe pojazdów + porzucenie ich na pp 
Data zdarzenia: 24.01.24
Dowody:  https://imgur.com/SbYGTm2   https://imgur.com/CS9A8dO    https://imgur.com/yzrf7fV  https://imgur.com/IdVFAOV

https://imgur.com/FBObVYt    https://imgur.com/Cz5K3VP 

Opis sytuacji:  gracz  celowo zniszczył pojazdy i wyszedł z org  
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informuje o skardze https://imgur.com/X7Q4yY6

szkody wyrządzone org 2 556 $ + 50%=3 834$

1 minutę temu, MirasHandlarz napisał:

Mozna odrazu wymierzyc kare bo nie zaplace z racji zaistnialej sytuacji w gangu. Mianowicie naliczanie kar za swoje prywatne auto(przepisane na gang) nie zatankowane i nie naprawione

Nie poZDRawiam gangu eclips

Z tej strony właściciel i sprawdzający nie dawaj pkt. Nie płacąc dostaniesz kare permamentną także zalecam zapłacić:)

Robienie sobie maszynki do robienia pieniędzy z gangu jest chore. Absurdalne kary, celowo nie naprawiaja aut do konca karoseria itd a pozniej gyd wsiadziesz jest muka i straszenie karami. Tak było np z bulletem

Nie jesteś od wymierzania kar pragnę przypomnieć 🙂

Masz zamiar zapłacić za szkody?

2 minuty temu, MirasHandlarz napisał:

Robienie sobie maszynki do robienia pieniędzy z gangu jest chore. Absurdalne kary, celowo nie naprawiaja aut do konca karoseria itd a pozniej gyd wsiadziesz jest muka i straszenie karami. Tak było np z bulletem

Nie jesteś od wymierzania kar pragnę przypomnieć 🙂

W takim razie dlaczego nie piszesz skargi na kanale discord specjalnie do tego stworzonym? W regulaminie jasno jest ze musi byc 100% naprawione oraz zatankowane min 50% i 4kropki LPG. 

Teraz, nikolaus napisał:

W takim razie dlaczego nie piszesz skargi na kanale discord specjalnie do tego stworzonym? W regulaminie jasno jest ze musi byc 100% naprawione oraz zatankowane min 50% i 4kropki LPG. 

Pisałem do ciebie na dsc co to za chore nadawanie kar za moje prywatne auto to odpisałeś nie zatankowales nie naprawiles to kara (cos tego typu)

Chce to mogę nasrać na to auto i co cie to interesuje (inne auta gangowe ktore nie byly moje zawsze tankowalem i naprawialem)

Pisałem do ciebie na dsc co to za chore nadawanie kar za moje prywatne auto to odpisałeś nie zatankowales nie naprawiles to kara (cos tego typu)

Chce to mogę nasrać na to auto i co cie to interesuje (inne auta gangowe ktore nie byly moje zawsze tankowalem i naprawialem)

Napisałeś do mnie w sposób obrażający mnie a ja ci przytoczyłem punkty regulaminu, które złamałeś.

Teraz, MirasHandlarz napisał:

Każdy jest rozliczany, w tym przypadku w wystąpienia uszkodzeń pojazdu bądź zwodowaniem w twoim przypadku, rozliczany jest ostatni kierowca. Auto prywatne przepisane na org, jest uważane i traktowane tak samo jak organizacyjne, nikt nie kazał przepisywać auta na org. Polecam czytać regulamin, wtedy by nie było takiej sytuacji jak tej. Na dodatek kary nie są absurdalne, to że ty zrobiłeś kumulacje to jesteś sam sobie winny. Auto organizacyjne jak pisał @nikolaus, Ma być naprawione w 100%, zatankowane min. 50% i 4 kropki LPG. Na następny raz polecam mieć godność, zostać i wyjaśnić bądź wyjaśnić o co zaszło, a nie od razu wychodzić z serwera dc organizacji jak i samej ogranizacji na serwerze.

W jaki sposób obraziłem cię? Do końca próbowałem się dogadać w momencie gdy logiczny argument do ciebie nie trafiał to inaczej nie dało sie zapytać czy jakiś roz***** jestes

Ale jak mozemy sie dogadac jak zlamales punkt regulaminu? Płaci sie za szkody i tyle nie wiem po co tu taka gadka.

1 minutę temu, Bartosz_Fujara napisał:

Każdy jest rozliczany, w tym przypadku w wystąpienia uszkodzeń pojazdu bądź zwodowaniem w twoim przypadku, rozliczany jest ostatni kierowca. Auto prywatne przepisane na org, jest uważane i traktowane tak samo jak organizacyjne, nikt nie kazał przepisywać auta na org. Polecam czytać regulamin, wtedy by nie było takiej sytuacji jak tej. Na dodatek kary nie są absurdalne, to że ty zrobiłeś kumulacje to jesteś sam sobie winny. Auto organizacyjne jak pisał @nikolaus, Ma być naprawione w 100%, zatankowane min. 50% i 4 kropki LPG. Na następny raz polecam mieć godność, zostać i wyjaśnić bądź wyjaśnić o co zaszło, a nie od razu wychodzić z serwera dc organizacji jak i samej ogranizacji na serwerze.

1. ,,nikt nie kazał przepisywać auta na org" - Mogę przytoczyć loga w ktorym wlasciciel org pisze po dodaniu juz jak jest to auto na bazie to je przepisz

1. ,,nikt nie kazał przepisywać auta na org" - Mogę przytoczyć loga w ktorym wlasciciel org pisze po dodaniu juz jak jest to auto na bazie to je przepisz

Napisalem ci to bo postawiłeś auto w miejscu, gdzie inne auto stoi tylko, że ktoś w tym czasie jeździł i blokowałeś slota to ci tak napisalem xd

i sam proponowales przepisanie pojazdu xd

Punkt regulaminu który nakłada kare na mnie za nie naprawienie swojego auta?

Skoro przepisałeś pojazd na organizację, to jest również jej własnością - jesteś odpowiedzialny za to, aby naprawiać ten pojazd do użytku dla innych członków organizacji. Z tego co widzę, to zwodowałeś sporo pojazdów organizacyjnych przy okazji, więc raz jeszcze zapytam - czy masz zamiar zapłacić za wyrządzone szkody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.